Home Mozaik Posjet Moto kluba Fluminense Riders MC Rijeka, korisnicima Centara za rehabilitaciju Rijeka,...

Posjet Moto kluba Fluminense Riders MC Rijeka, korisnicima Centara za rehabilitaciju Rijeka, podružnica Pulac

184
0

Riječki bajkeri poznati su po svojem humanitarnom radu te su tako i ove godine posjetili Centar za rehabilitaciju Rijeka, podružnica Pulac gdje su svojim dolaskom razveselili korisnike i osoblje Centra.

Članovi Fluminense Riders MC Rijeka, korisnicima su donjeli mnogobrojne poklone, a i ubacila se pokoja kunica u kutijicu za prikupljanje priloga. Bajkeri su ostali i više nego ugodno iznenađeni načinom na koji su ih korisnici Centra ugostili i dočekali.

Ugođaj koji su korinici Centra za rehabilitaciju Rijeka i njegovo osoblje stvorili na Pulcu, podsjeća na bajkovita sela Djeda Božićnjaka. Bajkere Moto kluba Fluminense Riders MC dočekala je Baka Mraz a i Djedica je bio u blizini. Korisnici su ih počastili kuhanim vinom, pekle su se kobasice, a i palačinke su bile tu da se svi zajedno zaslade.

Zaista predivno iskustvo i za korisnike i za posjetitelje Centra, uz sve pohvale osoblju Centara za rehabilitaciju Rijeka, podružnica Pulac za sav trud uložen u organizaciju ovog događaja.

Članovi Fluminense Riders MC obećali su da će se i dogodine vratiti kako bi bukom svojih motora njihove božićne dane učinili što posebnijima.

Previous articleNa autocesti Zagreb – Rijeka prevrnuo se kamion s jabukama, uklanja ga dizalica!
Next articleNavijač Argentine vozio motor sa zastavom oko vrata. Zapela je za kotač i ugušila ga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here