Home Mozaik Poslao ženu kod susjeda da joj popravi kompjuter pa doživio šok: ‘Našao...

Poslao ženu kod susjeda da joj popravi kompjuter pa doživio šok: ‘Našao sam ju na trosjedu, evo u kakvoj akciji’

80
0

Nakon nekoliko godina naizgled idiličnog braka, muškarac se susreo sa šokantnom aferom svoje partnerice, posebno zbog činjenice da mu se odvijala pred nosom. Naime, kada je najmanje sumnjao, supruga ga je prevarila sa susjedovim sinom koji nije imao ni 20 godina.

Iako je želio ostati anoniman, svoju priču podijelio je u rubrici savjeti na portalu San. U nadi da će pronaći adekvatno rješenje problema u kojem se našao, ispričao je detalje afere koja mu je potresla brak.

– Ja sam 38-godišnjak, a supruga 36. U braku smo dvije godine, ali živimo zajedno pet. Imamo jako drage susjede pedesetogodišnjake i dobro se slažemo s njima. Imaju sina od 19 godina i on je uvijek bio šutljiv, jedva bih dobila sramežljivo kimanje glave na pozdrav u prolazu. Studirao je IT na fakultetu, pa kad je moja žena imala problema s laptopom, predložio sam joj da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući nakon pola sata i rekla da mu je ostavila laptop. Sljedeći tjedan ju je nazvao i ona je otišla, vjerojatno po njega – počinje ispovijest prevareni muškarac.

Isprva se nije obazirao na suprugin odnos s mladim susjedom, sve mu se činilo kao normalna komunikacija tijekom rješavanja problema s računalom. No, crv sumnje ipak se pojavio.

– Nakon skoro sat vremena supruga se vratila od susjeda i rekla da ima još posla i iako je izgledala malo uzrujano, nisam o tome razmišljao. tri noći kasnije, dobila je poruku od tog momka da ponovo ode kod njega. Njegovi roditelji su bili na odmoru, pa kad se žena nije vratila nakon sat vremena, svratio sam da je provjerim. Ušao sam kroz njihova vrtna vrata, ali kad sam se približio kući, bio sam šokiran. Bacio sam pogled u dnevnu sobu i vidio svoju ženu kako na sofi zavodi našeg susjedovog sina. Užasnut sam se vratio kući i sjeo za kuhinjski stol, potpuno šokiran prizorom koji sam zatekao. Čim je supruga ušla u kuću i vidjela me, znala je da sam je uhvatio na djelu. Izmišljala je svakakve isprike. Afera je gotova. Pokušavamo našu vezu vratiti na pravi put, ali kako joj mogu vjerovati? Potpuno me ponizila – pita se.

Potražio je i pomoć bračne terapeutkinje kojoj je objasnio cijelu situaciju. No, čini se kako rješenje njegovog problema nije nimalo jednostavno.

– Ako se želiš oporaviti od ove izdaje, trebat će neko vrijeme. Ponovno razgovaraj sa svojom ženom. Recite da je volite, ali želite znati zašto je netko drugi toliko privlači. Pitajte je kako se ona osjeća prema vašem zajedničkom životu i vašem seksualnom životu te je li to za nju ispunjavajuće i zabavno. Ako oboje želite popraviti svoj brak, ona će se morati potruditi da ponovno stekne povjerenje i oboje morate biti iskreni u pogledu promjena koje su vam potrebne. Pažljivo slušaj njezine odgovore jer će ti oni dati naznake zašto je riskirala da te izgubi – poručila je terapeutkinja očajnoj tridesetosmogodišnjakinji.

Previous articleKijev bijesan nakon snimke Ukrajinaca iz elitnog skijališta: ‘Naručili su šest kristalnih boca luksuznog šampanjca. Šokiran sam’
Next articleBivšeg reprezentativca Zambije nasmrt izgrizla njegova tri psa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here