Home Vijesti Poštarka bacala račune u smeće umjesto da ih dostavi na kućne adrese

Poštarka bacala račune u smeće umjesto da ih dostavi na kućne adrese

295
0

Riječ je o 30-godišnjoj mladoj ženi (incijali M.C.) iz Škedenja (Servola) blizu Trsta optuženoj za kršenje, krađu i zataškavanje dopisivanja. U međuvremenu je dobila otkaz.

Završene su istrage nad 30-godišnjom bivšom poštarkom koju je talijanska pošta otpustila jer je u više navrata bacala pisma i račune u kante za smeće u Škedenju (Servola) blizu Trsta. Događaji, u koje je bila uključena mlada žena iz Trsta, započeli su početkom srpnja kada su, nakon dojave kojeg je primio Operativni odjel lokalne policije, djelatnici Okruga ulica Locchi krenuli su u trag poštarici koja je ” viđena kako u kantu za smeće baca desetke zatvorenih koverti i korespondenciju raznih vrsta“.

Lokalni policijski službenici zatim su nastavili s izvlačenjem pošte iz prvog kontejnera (oko 40 zatvorenih omotnica). Ubrzo nakon toga odlučili su provjeriti i druge kontejnere, pronašavši u tom trenutku dodatnih 40 kuverti, časopisa i raznih razglednica. Neposredno nakon obrednih radnji, jedan sumještan je uspio identificirati 30-godišnju mladu ženu (inicijal M.C.) koja se tereti za kazneno djelo zlostavljanja, krađe i zataškavanja dopisivanja. Korespondencija pronađena u spremnicima vraćena je pošiljateljima koji ju opet poslali pismo legitimnim primateljima, prilažući ispriku za ono što se dogodilo.

Previous articleHrvatska ide po prvu pobjedu na Eurobasketu
Next articleGrčki vaterpolist: žrtve smo namještaljke, sudac je pomogao Hrvatskoj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here