Home Mozaik Potresna reportaža iz najsiromašnijeg kvarta rasplakala i voditelja u studiju: ‘Mama, izvući...

Potresna reportaža iz najsiromašnijeg kvarta rasplakala i voditelja u studiju: ‘Mama, izvući ću te odavde’

420
0

U reportaži je otkriveno da siromašni dječak i njegova obitelj žive u najsiromašnijem dijelu grada u kojem djecu grizu štakori i koje je mnogo gore od kakvog siromašnog sela

Za neke je život bajka. Za neke je surov. Mnogi diljem svijeta osjećaju kako je to biti siromašan. Nogomet često piše priče o igračima koji su nekad bili siromašni, pa postali slavni i bogati. O onima koji su svoju šansu u nogometu iskoristili.

Upravo to želi dječak Leon, koji je veliki obožavatelj Recifea. On je rasplakao čitavu naciju, pa i voditelja TV Vivo koji je pričao s njim.

Reportaža emisije “Kronika” TV Vivo, popularne južnoameričke televizije, rastužila je mnoge koji su je pogledali, a isječak iste na društvenim mrežama pogledalo je nekoliko milijuna ljudi.

Dječak koji pokazuje svoje znanje s nogometnom loptom (daleko je to od bilo kakve lopte, kamoli nogometne), bos, bez ičeg na nogama, otkrio je da želi postati nogometaš kako bi obitelj spasio siromaštva i bijede u kojoj žive.

“Mama, kad budem nogometaš, izvući ću te odavde mama, budi sigurna u to”, obećanje je koje je rasplakalo čak i novinara.

Prema snimkama, dječak živi u jednoj od brazilskih favela.

U reportaži je otkriveno da siromašni dječak i njegova obitelj žive u najsiromašnijem dijelu grada u kojem djecu grizu štakori i koje je mnogo gore od kakvog siromašnog sela, prenose južnoamerički, ali i ostali strani mediji.

Dječaku je, inače, idol veliki Diego Maradona, a poručuje da se nada da će mu Bog pomoći na putu ka uspjehu.

Zanimljivo, ali u komentarima se pojavila i informacija. Naime, kako je dječak nosio dres Recifea, sad taj brazilski klub klub traži kontakt s dječakom.

Previous articleUZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Nogometaš pao u komu nakon sudara s golmanom
Next articleTraži se mačka s Kastva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here