Home Mozaik “Potrošila sam 90 tisuća eura kod kirurga, boli me, ali neću prestati....

“Potrošila sam 90 tisuća eura kod kirurga, boli me, ali neću prestati. Žene koje me kritiziraju samo su ljubomorne.”

379
0

Paige British ima 28 godina i brojnim je operacijama dramatično povećala grudi koje su dosegle veličinu I. Paige British završila je pod nožem čak 14 puta, potrošivši impozantnu svotu od 90 tisuća eura, od čega polovicu samo za grudi.

Na nedavnom izletu u kliniku u Los Angelesu, kreatorica sadržaja platila je 17 tisuća eura kako bi povećala veličinu svojih grudi s H na I, prenosi Daily Mail.

“Žene se osjećaju ugroženo”

Međutim, po povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo, Paige se suočila s pomiješanim reakcijama na svoju figuru “lutke na napuhavanje”, posebice na napade drugih žena. S 276.000 pratitelja na svom Instagram računu i više od 25.000 na TikToku, manekenka se morala suočiti s mnogim komentarima onih koji su “zgroženi” njenim izgledom.

Paige kaže da, iako se skromno odijeva, stranci na internetu još uvijek donose kritike, za koje kaže da proizlaze iz “osjećaja ugroženosti”. Komentirajući situaciju, rekla je: “Druge žene su ugrožene. Samo su ljubomorne. Ne mogu pobjeći od pogleda i kritičkih prosudbi.” “Često se pitam što sam im mogla skriviti, ali shvatila sam da će uvijek biti serijskih mrzitelja”, dodala je.

“Boli, ali neću prestati, to je ovisnost”

Unatoč reakciji s kojom se suočava, Paige planira još operacija. Njezine su grudi znatno veće od prosjeka u Britaniji, a to je samo jedan od mnogih dijelova tijela koje želi srediti. Priznajući fizičke implikacije operacije grudi, manekenka je dodala: “Bole me leđa zbog veličine, ali isplati se”, dodavši da je to za nju “poput ovisnosti”.

Paigein suprug ostao je uz nju tijekom njezine transformacije, a manekenka je istaknula njegovu neograničenu podršku, unatoč karijeri i estetskim odabirima koje je napravila: «Moj suprug je uvijek bio obožavatelj. Bio je uz mene prije svake operacije i podržavao me cijelo vrijeme, voleći me sada jednako kao i tada.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here