Home Mozaik Pariz, gošća hotela prijavljuje: “Ukrali su mi prsten od 750 tisuća eura.”...

Pariz, gošća hotela prijavljuje: “Ukrali su mi prsten od 750 tisuća eura.” Pronađen ubrzo nakon toga, bio je ovdje 

287
0

Bogata malezijska poslovna žena izgubila je svoj dragocjeni dijamantni prsten: hotelsko osoblje ga je pronašlo gotovo čudom

Bogata klijentica pariškog Ritza u petak je u svojoj sobi prijavila nestanak prstena vrijednog 750.000 eura. Nakon temeljite potrage, s hotelskim osobljem na prvoj liniji, dragocjeni dragulj pronađen je u vrećici usisivača. Uprava hotela uvjeravala je da se ne radi o krađi.

Prsten izgubljen pa pronađen

Vlasnica prstena, vrlo bogata malezijska poslovna žena, posumnjala je na jednu od zaposlenica. Prema navodima policije, nestanak se dogodio u petak između 9.50 i 11.30 dok je klijentica doručkovala u svojoj sobi. Da bi to učinila, pokraj pladnja je stavila svoj dragocjeni prsten, dragulj s dijamantom od 6,51 karata i dva platinasta bageta. Zatim je na to zaboravila i otišla razgledavati luksuzne pariške butike.

Po povratku prstena više nije bilo tamo gdje ga je, kako je tvrdila, bila ostavila, a bijesna je vlasnica počela napadati hotelsko osoblje.

Zatim je odjurila u policijsku postaju podnijeti prijavu, što je odmah pokrenulo istragu za krađu. Uprava Ritza zatim opovrgava optužbu. Dragulj je pronađen «zahvaljujući pedantnom istraživačkom radu naših sigurnosnih agenata. Naša klijentica – dodaje luksuzni hotel na trgu Vendôme – je jako sretna s tom viješću.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here