Home Mozaik Potrošio 100 milijuna na drogu, spavao sa šest žena tjedno, a sve...

Potrošio 100 milijuna na drogu, spavao sa šest žena tjedno, a sve bi dao za noć s jednom

137
0

Neki poznati sportaši imali su vrlo rasipan život. Spavao s mnogo žena i nekontrolirano trošio novac na alkohol, drogu i ostale opijate, što bi na kraju skupo platio. Tako je i s nekad velikom NBA zvijezdom.

U FOX-ovom dokumentarcu Sex, Drugs and the Kardashians, Lamar Odom prisjetio se incidenta koji ga je umalo ostavio u komi nakon predoziranja tijekom četverodnevne zabave.

Bivši košarkaš LA Lakersa branio se tvrdnjom da te kobne noći 2015. godine nije konzumirao ilegalne droge te da ga je vlasnik bordela Love Ranch South želio mrtvog i zlostavljao drogom za koju ni danas ne zna kako je došla u njegov sustav.

Otpio je gutljaj pića i sljedeće čega se sjeća bio je prijem u bolnicu: “Sjećao bih se da sam bio na kokainu te noći. Pokušao me ubiti. Otišao sam tamo, nisam se drogirao te noći i završio s drogom u mom tijelu.”

Bivši centar otkrio je i da je Khloe Kardashian ljubav njegova života, da mu je žao zbog svega što je napravio te da bi se volio pomiriti s njom.

“Kada bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu, bilo bi to oko 100 milijuna dolara. Događalo se da sam se seksao sa šest različitih žena tjedno, svaki put bez zaštite.”

“Morao sam platiti popriličan broj pobačaja. Trebale su mi te žene, bile su izlaz, nisam se mogao sam vratiti kući”, otkrio je kontroverzni košarkaš.

Odom, koji je doživio šest srčanih i 12 moždanih udara nakon predoziranja, pronađen je u komi u bordelu nakon što je navodno uzeo smrtonosnu mješavinu kokaina, alkohola i seksualnog stimulansa.

“Kada sam se probudio u svojoj bolničkoj sobi u Nevadi, nisam se mogao pomaknuti. Nisam mogao govoriti. Bio sam zarobljen u vlastitom tijelu. Boljelo me grlo.”

“Pogledao sam dolje i imao sam sve te cjevčice koje su izlazile iz mojih usta. Pa sam se uspaničio. U tom trenutku u svom životu, koristio sam kokain svaki dan. Skoro svaku sekundu slobodnog vremena koje sam imao, koristio sam kokain.”

“Nisam to mogao kontrolirati. Nisam to želio kontrolirati. Sjećam se kako sam sjedio u krevetu. Bio sam zarobljen u vlastitim mislima cijeli dan. Ležao sam na tom krevetu, povezan sa svim tim strojevima, ljudi oko mene su plakali “, priznao je Odom 2017. godine.

Previous articleNavijači Oršića mole da ostane u Dinamu
Next articleVučić: Ozbiljno se naoružavamo. Momci, prijavljujte se u vojsku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here