Home Vijesti Požar u zgradi Građevinskog fakulteta na kampusu (VIDEO)

Požar u zgradi Građevinskog fakulteta na kampusu (VIDEO)

1492
1

Crni dim iznad Trsata izazvao je požar u novoj zgradi Građevinskog fakulteta koji se nalazi unutar studentskog kampusa. Gusti dim iznad požarišta postao je ubrzo vidljiv iz gotovo svih dijelova grada što je na mjesto nesreće privukao velik broj stanovnika Trsata i okolice. Okupljene je uskoro policija udaljavala iz neposredne blizine zgrade budući da je prijetila opasnost plinskih boca. Najvjerojatniji uzrok požara je iskrenje kod varenja koje je zapalilo građevinski materijal. Požar je ubrzo stavljen pod kontrolu, a još je rano za procjenu ukupne materijalne štete koja će vjerojatno biti velika. (foto: R-1)

Previous articleJavni prosvjed na Viškovu
Next articleSimke pronađen mrtav u moru kod Porto Baroša

1 COMMENT

  1. takav dim se diže svakih par dana i s Pehlina gdje sakupljači otpadnog metala pale gume i drugo da bi ga odvojili od plastike.
    Dim je pun dioksina koji je opasniji od azbesta i kancerogeniji i od radioaktivnih čestica. Nitko ništam, inspekcija ništa, Grad ništa, kažu nemaju od čega živjeti sakupljači mada nije nadležnost inspekcije da li imaju od čega živjeti. neka političati si smanje primanja i rektorat sveučilišta neka ne gleda samo profit , jer nam bivše komitelije i udbaši s akadmskim plaćama sad, sad prodaju priču o profitu pa da učenje bude besplanto malo za promjenu- a turisti kad pitaju što je taj dim, velim im da mi tako u HRvatskoj šalčjkemo SMS proruke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here