Home Mozaik Poznati članovi slovenskog žirija koji Hrvatskoj nisu dali niti jedan bod

Poznati članovi slovenskog žirija koji Hrvatskoj nisu dali niti jedan bod

84
0

Hrvatski žiri slovenskim je predstavnicima dodijelio 5 bodova, a mnoge je gledatelje razbjesnila činjenica kako nam slovenski žiri nije dao niti jedan bod.

Tko su ljudi koji nije htio dodijeliti niti jedan bod Letu 3? Potražili smo informacije na službenoj stranici Eurosonga. Prema dostupnim podacima, članove ovogodišnjeg slovenskog žirija čine Hugo Smeh, Jernej Sobočan Ivanovič, Matjaž Vlašič, Edita Čepin i Lara Baruca.

Hugo Smeh, poznat pod umjetničkim imenom Hyu, glazbenik je i producent. Iza sebe ima dva albuma, prvi naziva You Know I Knew izbacio je 2016., a album Made You Make Me izašao je dvije godine kasnije.

Na Instagramu ga prati malo više od 2200 ljudi, a na YouTubeu ima 826 pratitelja.

Jernej Sobočan Ivanovič, glazbeni je urednik radio Vala 202 i bubnjar grupe ŠKM bande (Štefan Kovač Marko banda).

Matjaž Vlašič slovenski je tekstopisac, producent i gitarist. Karijeru je počeo kao član grupe Pop Design. Autor je brojnih slovenskih hitova, uključujući i onog iz 2005. naziva Če je to slovo.

Edita Čepin slovenska je kompozitorica i glazbenica poznata je pod umjetničkim imenom Ditka. Uglazbila je poeziju pjesnika Ferija Lainščeka te objavljuje skladbe na engleskom jeziku na YouTube kanalu na kojem ima tri tisuće pratitelja.

Lara Baruca Slovenka je koja dolazi iz glazbene obitelji. Otac Adriano pjevač je i gitarist, a stric Armando bubnjar i menadžer u popularnog benda Platana.(Index.hr)

Previous articlePopularni američki tiktoker pitao Ivanu Knoll čime se bavi, odgovor ga je iznenadio
Next articleSexpertiza otkazana, profesorica Ariel ima upalu grla!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here