Home Mozaik Poznati glazbenik popeo se na Empire State Building u čast nadolazeće turneje

Poznati glazbenik popeo se na Empire State Building u čast nadolazeće turneje

203
0

Nakon izlaska albuma stiže i najava turneje

Nakon predstavljanja novog albuma, koje je održano 15. rujna, Thirty Seconds to Mars najavljuju svoju turneju za 2024. Frontman benda Jared Leto se tom prilikom odlučuje popeti na Empire State Building.

“Danas pokrećemo ‘Seasons World Tour 2024’ povodom našeg potpuno novog albuma”, rekao je Jared Leto u izjavi objavljenoj na Instagramu, “Empire State Building, ‘atrakcija broj jedan na svijetu’, me fascinira još od djetinjstva. Ne znam je li to zbog Guinnessovog svjetskog rekorda ili King Konga, ali nešto u vezi s ovom kultnom strukturom oduvijek mi je zaokupljalo maštu. Izgrađen je u samo 13 kratkih mjeseci u jednom od najvećih gradova na svijetu; za mene je uvijek bio snažan simbol svih životnih mogućnosti.”

Glumac i pjevač zapravo nije nov u ovoj vrsti aktivnosti, dapače, nastavlja debitirati:

„Kao što mnogi od vas znaju, volim penjanje. To je jedna od rijetkih stvari koja me udaljava od nekih životnih pritisaka i pomaže mi pronaći malo slobode i spokoja.

Na više načina, ovaj album govori o slijeđenju vlastitih snova i tjeranju sebe da učinite naizgled nemoguće. Penjanje na Empire State Building za mene definitivno spada u ovu kategoriju. Kao da putujem oko svijeta sa svojim bratom i dijelim ove nezaboravne koncerte i iskustva sa svima vama. Tako smo uzbuđeni vratiti se na put i posjetiti toliko nevjerojatnih mjesta diljem svijeta.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here