Home Mozaik Pozvao je oca svoje djevojke i zatražio njenu ruku: Uslijedile su uvrede,...

Pozvao je oca svoje djevojke i zatražio njenu ruku: Uslijedile su uvrede, a čovijek umalo nije dobio infarkt (VIDEO)

128
0

Upoznavanje roditelja ljubavnog partnera zna biti vrlo stresno. Bez obzira radi li se o ženama ili muškarcima, doza nervoze je prisutna jer svatko od nas, htjeli mi to priznati ili ne, želi zadovoljiti roditelje osobe u koju je zaljubljen.

Često ne ide baš onako kako smo zamislili, a ako vas partnerovi roditelji ne prihvaćaju, to može biti veliki kamen spoticanja u vezi. Video koji je podigao veliku prašinu na Tik Toku prikazuje momka i djevojku u automobilu kada je odlučio nazvati njenog oca i telefonom zatražiti njenu ruku. Da stvar bude gora, mladić nikad nije osobno upoznao roditelje svoje odabranice.

Uslijedila je neočekivana reakcija njenog oca, što je dječaka ostavilo u šoku. Prema videu, momak je izlazio s djevojkom tri tjedna, kada se odlučio oženiti njome. Nazvao je njezinog oca ne shvaćajući da je napravio katastrofalnu pogrešku. Igrom slučaja, mladić se zvao isto kao otac njegove djevojke.

– Hej Mark, ovdje Mark. Kako si? Znam da ne znaš tko sam, ali zapravo se viđam s tvojom kćeri, zabavljamo se. – kaže momak u videu.

– Moram razgovarati sa svojom kćeri Paige o ovome, to mi je novo – odgovorio je otac.

Ipak, mladić nije odustajao.

– Hodali smo nekoliko tjedana, popili nekoliko pića, sjedili sami…znate kako to ide. Budući da se viđamo nekoliko tjedana, zovem te kao pravi muškarac da te pitam za dopuštenje da je oženim – upitao je mladić.

Za njom je krenuo stražar s druge strane, a onda je njezin otac ne birajući riječi otvorio vatru.

– Zoveš me da molim kćer preko telefona?? Dođi ovamo i otvori vrata!- vikao je otac djevojčice s druge strane.

Mladiću je tresnuo slušalicu i odmah nazvao kćer. Iznerviran, vikao je i na nju, pitajući je što se događa. Pokušavala je uvjeriti oca da je zaljubljena, da voli dečka i da nikada prije nije osjetila nešto slično, ali otac je bio uporan.

– Ti nemaš pojma što je ljubav! Neka dođe da se nađemo oči u oči ako misli ozbiljno! I ja sam se petljao s mnogo cura u životu, pa ih nisam oženio. Nije zaljubljen, nešto je drugo u pitanju, znate o čemu pričam – kategoričan je bio njezin otac.

Bijesan je čak i kćeri poklopio slušalicu, a onda je momak ponovno nazvao njezinog oca.

– Nisi mi dao da ti do kraja kažem što se događa, pa te opet zovem. – Nisam vam stigao reći da je Paige trudna i da ćemo se vjenčati htjeli vi to ili ne – kategoričan je bio mladić.

Šokirani otac bez riječi je spustio slušalicu i ponovno nazvao kćer. Bio je izbezumljen, a kada je shvatio da su njih dvoje zajedno u autu, počeo je vikati i vrištati na obojicu.

Nesretni otac umalo je doživio infarkt ne sluteći da iza svega stoji skrivena kamera.

Ocu je laknulo kada je shvatio da je sve bila šala, a uslijedili su brojni komentari na ovu objavu.

– Ti nisi normalan? Zbog tebe je čovjek mogao dobiti srčani udar.

– Ubio bih svoju kćer da mi je ovako nešto napravila.

– Polako s očinskim srcem.

– Hej Mark, ovdje Mark. Kako nije odmah shvatio da nešto nije u redu.

– Bolje da se oženiš. Inače, ne znam kako ćeš to objasniti njenom ocu.

– Jadni tata. Ovo je okrutna igračka s njegovim emocijama – bili su samo neki od komentara na ovu objavu.

@alecgappymvp Dad was about to pass out at the end😅 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Alecgappymvp

Video je napravio poznati tiktoker iz Michigana koji na svom profilu objavljuje šaljive sadržaje. Često je na rubu pretjerivanja, a mnogi su mu čestitali na hrabrosti da isprovocira oca koji je, sudeći po razgovoru, bio spreman učiniti sve kako bi zaštitio kćer.

Previous articlePorod koji je šokirao liječnike: Ono što su izvukli iz majčinog trbuha šokiralo je sve (FOTO)
Next articleRođendan proslavio s mlađim bratom, a kada je rezao tortu imao je što vidjeti: Pripremio mu je šokantan trenutak (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here