Home Mozaik Rođendan proslavio s mlađim bratom, a kada je rezao tortu imao je...

Rođendan proslavio s mlađim bratom, a kada je rezao tortu imao je što vidjeti: Pripremio mu je šokantan trenutak (video)

153
0

Koliko ljubavi prema bratu može pokazati mali dječak iz Brazila na svom rođendanu.

Iako je on kao slavljenik simboličnom gestom bio u centru pažnje, jasno je dao do znanja da nije zaboravio na mlađeg brata. Ovaj video osvojio je internet, a mnogi su imali riječi hvale za roditelje dječačića koji su naučeni da pokažu ljubav prema bližnjima.

@laughhard__ Awwww this was so wholesome 🙏🏽🥹❤️ he was so happy this is true love and real love !! They will never grow apart #fyppppppppppppp #blowthisup #viraltiktok #rachapotes #mrpotee #whatwouldyouhavedone ♬ Someone You Loved – Lewis Capaldi

Snimka rođendanske proslave u Brazilu na kojoj je dječak koji je bio slavljenik odlučio mlađem bratu pokazati koliko ga voli dok je rezala tortu. Naime, brazilska tradicija nalaže da prvi komad torte dobije najvažnija osoba u našem životu, pa je slavljenik odlučio iznenaditi svog mlađeg brata.

Nakon što je kolač razrezan, prvi komad dao je mlađem bratu, koji je briznuo u plač od sreće.

U dirljivoj sceni prave bratske ljubavi, stariji brat grli mlađeg kako bi pokazao koliko ga voli, što je dobilo pregršt pozitivnih komentara korisnika TikToka.

– Djetinjstvo je najljepše razdoblje života. Taj dio mog života bio je tako iskren..

– Vidio sam ovaj video nekoliko puta i svaki put me natjera na suze.

– Ovo je ljubav koja svijetu treba.

– Ovo me slomilo. To što djeca razumiju što nekome nešto treba značiti. Ovo je prekrasno.

– Vaši roditelji mogu biti ponosni, učili su svoju djecu pravim vrijednostima.

– Bratska ljubav – komentirali su mnogi.

Emotivna scena oduševila je sve korisnike mreže koji ističu kako je ljubav između braće i sestara neraskidiva za cijeli život. Oni su nam više od bliskih krvnih srodnika, ali najčešće najbolji prijatelji za cijeli život.

Previous articlePozvao je oca svoje djevojke i zatražio njenu ruku: Uslijedile su uvrede, a čovijek umalo nije dobio infarkt (VIDEO)
Next articleLivajina kći krenula u prvi razred, mama i tata je dopratili u školu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here