Home Najnovije Pred hotelom u Indiji nađen mrtav jedan od najbogatijih ruskih političara

Pred hotelom u Indiji nađen mrtav jedan od najbogatijih ruskih političara

83
0

Ruski političar, zastupnik i multimilijunaš Pavel Antov, član Putinove stranke Ujedinjena Rusija, nađen je mrtav ispred hotela u Indiji, a kako prenose britanski tabloidi pozivajući se na indijske medije, nakon misterioznog pada s prozora hotela.

Oni pišu kako je ruski tajkun, vlasnik poznate tvornice s kobasicama, skočio s krova hotela te da je nađen u lokvi krvi. Njegov ga je indijski vodič hitno odvezao u lokalnu bolnicu, no tamo su ga samo proglasili mrtvim.

Antov je bio na putovanju s trojicom svojih prijatelja povodom svog 66. rođendana. Mediji navode kako je par dana prije njega umro jedan od njegovih prijatelja nakon što je doživio srčani udar. Dodaju kako nije isključeno da je Antov počinio samoubojstvo zbog smrti prijatelja.

Antovljevu smrt potvrdio je i ruski konzul u Kalkuti rekavši za Tass da je Antov pao kroz prozor hotela.

“Pomno pratimo istragu”, rekao je konzul.

Antov je u lipnju kritizirao napad na Ukrajinu, a zračne napade na Kijev nazivao je ruskim terorom, prenosi Daily Mail, no ubrzo se ispričao zbog takvih izjava. Rekao je da je njegov komentar bio nesporazum te da je uvijek podržavao Putina i ciljeve njegove vojne operacije.

Antov je bio među najbogatijim ruskim političarima, dvaput je bio na Forbesovoj ruskoj listi najbogatijih.

Previous articleKevinova mama iz ‘Sam u kući’ danas ima 68 godina i izgleda potpuno, ali potpuno drukčije: Prelijepa je, ali publika i dalje teško povezuje da je to ona!
Next articleSavjeti za zaštitu kose zimi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here