Home Vijesti Predrag Blečić: Vratit ću Rijeci evropski sjaj

Predrag Blečić: Vratit ću Rijeci evropski sjaj

1169
6

Lista za Rijeku i Akcija mladih predale su danas gradskom izbornom povjerenstvu kandidaturu Predraga Blečića za riječkog gradonačelnika. Za Blečićevu kandidaturu skupljeno je ukupno 2.600 potpisa, zamjenici će mu biti Aron Smešny iz Liste za Rijeku i Srđan Honović iz Akcije mladih. Blečić je prilikom predaje kandidature za medije izjavio kako će se glavnina njegove kampanje i programa odnositi na pokretanja razvoja riječkog gospodarstva i poduzetništva. Okosnice Blečićevog programa su osnivanje regionalne banke, agencije za poticanje stranih ulaganja te različite mjere za poticanje riječkog gospodarstva i poduzetništva koji će Rijeci vratiti evropski sjaj.

6 COMMENTS

  1. Obavezno ispravit “evropski” u “europski” jer bi se netko iz protivnickog tabora mogao uvrijedit da se ovdje ne sire tradicionalne vrijednosti nasega jezika 😛

  2. Dečki, počeli ste se sami sa sobom dopisivati…. Provjerite malo posjećenost… Hahaha….

  3. A bitna je posjećenost, ne može se reći da nije, čujem oko 3000 dnevno, ali najbitnije što je tko rekao i važno je tko će što napraviti i ostaviti iza sebe. Jedni iza sebe nisu ostavili najstarije garaže, povijest hrvatske, talijanske, austrijske, mađarske i europske motorizacije. Jedni iza sebe nisuj ostavili sušački kolodvoer markantnu i lijepju zgradu. Jednine misle iza sebe ostaviti predivan ambvijent željeznmičkih skladišta koji su i taljijan to prepoznalio za super kulisu filma koji su snimali,jedni iza sebe nisu ostavili pavilčjon i dimnajk u benčiću, nisu ostavili ni trg i parkić i igralište na trgu ispred škole Nikola Tesla, ne misle ostaviti ni cijelu Delltu kao park, posljednju riječkui priliku za velikim respektabilnim centralnim parkom, već će je zabetonirati u zgrade, ne misle ostaviti ni legendarnu i jedninstvenu Kantridu kao centralni stadion već spizditi 100 miliona eura u novi na RUjevici, mada im najpoznatiji svjetski urbanisti vele da je to teški promačšpj, …a tko će više nabrajati idemo do broja 100 a ovakvim “planovimja”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here