Home Najnovije Predsjednik Celja: Modrić? Zašto ne?!

Predsjednik Celja: Modrić? Zašto ne?!

131
0

Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije i ključni igrač Real Madrida, privukao je pažnju slovenskog kluba Celja, koji izražava interes za dovođenje iskusnog veznjaka u svoje redove. S obzirom na to da Modrićev ugovor s Real Madridom ističe u srpnju, Celje vidi priliku za angažman ovog renomiranog nogometaša.

Damir Krznar, trener Celja, izrazio je optimizam oko mogućnosti dovođenja Modrića u klub, ističući da je ambicioznost kluba jasna te da svaki klub želi imati takvog vrhunskog igrača u svom sastavu. Krznar, koji je bio suigrač Modriću tijekom svoje igračke karijere, vjeruje da poznavanje između njih može biti ključno u ostvarivanju ovog transfera.

Predsjednik Celja, Valerij Kolotilo, također je potvrdio interes za Modrića, naglašavajući bliski odnos između Krznara i Modrića kao potencijalnu prednost u pregovorima. Iako svjestan izazova angažiranja igrača koji još uvijek ima važeći ugovor s Real Madridom, Kolotilo ističe da klub neće odustati te da će pokušati ponovno za šest mjeseci ili godinu dana ako se transfer ne realizira sada.

Dodatno, Kolotilo je podsjetio na uspjeh koji je klub postigao dovođenjem igrača poput Roberta Carlosa u prošlosti, vjerujući da bi dolazak Modrića mogao imati sličan pozitivan utjecaj na klub.

Iako se čini kao izazovan transfer, interes Celja za Modrića jasno pokazuje ambiciju kluba da se istakne na nogometnoj sceni. Hoće li se ovaj transfer ostvariti ili će Celje okrenuti svoju pažnju prema drugim opcijama, ostaje vidjeti, ali jedno je sigurno – ova vijest donosi dodatni uzbuđenje i intrigira nogometne navijače diljem svijeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here