Home Sport Predsjednik Dugopolja o razgovorima s Rijekom: Nikome nećemo biti filijala

Predsjednik Dugopolja o razgovorima s Rijekom: Nikome nećemo biti filijala

140
0

Rijeka traži klub iz nižih liga s kojim bi surađivala narednih sezona, a jučer se pojavila informacija da ga je našla u Hajdukovu susjedstvu. Rijekin predsjednik Damir Mišković razgovarao je s predsjednikom Dugopolja Marijom Smodlakom o potencijalnoj suradnji, ali čini se da ipak nije postignut dogovor o kakvom se pisalo.

“Istina je da mi kao klub razgovaramo s mnogima. Proteklih sezona smo imali u našim redovima igrače posuđene iz brojnih prvoligaša, Hajduka, Osijeka, Slaven Belupa… Sastajali smo se i sastajat ćemo se sa svima koji s nama žele razgovarati, ali ono najbitije što treba naglasiti jest: Dugopolje sigurno neće biti filijala nikome, imamo svoj cilj i svoj plan”, rekao je predsjednik Dugopolja Mario Smodlaka za Dalmatinski portal.

Podsjetimo, Dugopolje je klub u neposrednom susjedstvu Hajduka, ali Splićani nisu navodno u najboljim odnosima s Dugopoljem čiji predsjednik je u jako dobrim odnosima s Marijanom Kustićem i Damirom Miškovićem. Dugopolje je prošle sezone završilo na 9. mjestu 2. HNL, a od ispadanja se spasio u zadnjem kolu.

Previous articleFOTO: Ljetni spektakl u režiji Riječkog karnevala
Next articleOstavio curu pa joj ispostavio račun koliko je potrošio na nju, spojeve i sprovod njezine mame

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here