Home Vijesti Predsjedništvo HNS-a dalo podršku Poropatu!

Predsjedništvo HNS-a dalo podršku Poropatu!

1595
0

Predsjedništvo Hrvatske narodne stranke sinoć je na sjednici u Zagrebu razmatralo slučaj Poropat, uz zaključak da se odluka o eventualnoj ostavci šefa riječkog HNS-a i zamjenika gradonačelnika Đanija Poropata, koji je osuđen nepravomoćno na uvjetnu kaznu, ostavlja njemu osobno na volju.
    – Predsjedništvo HNS-a smatra da se radi o sudskom procesu s političkim konotacijama. Svjesni političke štete koja iz toga proizlazi, članovi Predsjedništva odluku o ostavci ili odstupanju u potpunosti prepuštaju gospodinu Poropatu, izjavio nam je kasno sinoć nakon sjednice glasnogovornik HNS-a Igor Kolman.
    To znači da je vrh stranke još jednom stao iza Poropata, kao što je to slučaj od prvoga dana otkako je optužnica bila podignuta, pa i nakon presude. Kako će Poropat na koncu postupiti, u ovom trenutku nije poznato, ali je poznato da ostavku od njega traže i u županijskom HNS-u, ali i u vladajućoj koaliciji u Gradu Rijeci, zbog čega će se sutra sastati i međustranačka koordinacija koalicije SDP-a, HNS-a i ostalih stranaka koje obnašaju vlast u Rijeci. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here