Home Mozaik Predstavljen Tuborg Green Fest u Rijeci

Predstavljen Tuborg Green Fest u Rijeci

431
0

Sve riječke ljubitelje dobre zabave i neponovljivog glazbenog užitka 27. rujna oduševit će Tuborg Green Fest. U Harteri će posjetitelje, od 19,30 sati, vrhunskom glazbom rasplesati poznata imena rock zvuka – Jinxi, Psihomodo Pop, Pips Chips & Videoclips i Laka. Tu zabava ne prestaje jer će Riječanima u klubu Palach noć produžiti Edo Maajka, Letu štuke te Detour.

Riječki festival zagrijavanje je za središnje događanje Tuborg Green Festa, veliki koncert britanskih rock zvijezda Kaiser Chiefsa, koji će se održati 3. listopada u Zagrebu, u KC „Dražen Petrović“. Tuborg Green Fest, u suradnji sa State of Exit, svojim će nastupima obogatiti i Lollobrigida, Edo Maajka te makedonski glazbenik Kiril Džajkovski.


Tuborg Green Fest

U svom obraćanju predstavnicima medija Damir Levak, specijalist za odnose s javnošću Carlsberga Croatia istaknuo je:
„Tuborg Green aktivan je organizator vrhunskih glazbenih događanja u Hrvatskoj, kao što su Tuborg Green Beat, Greeneval ili pak Greencajt. Ono što Tuborg Green čini jedinstvenim pivskim brendom je uloga organizacijskog partnera Tuborg Green Festa koji napokon dolazi i u Hrvatsku. Siguran sam da će svatko na Tuborg Green Festu, kako u Rijeci tako i u Zagrebu i Osijeku, pronaći nešto za sebe, te mogu obećati da će Tuborg Green svima osigurati zabavu bez granica.“

Ulaznice za Tuborg Green Fest u Rijeci, po cijeni od 20 kuna, s uključenom konzumacijom jednog Tuborg Greena, mogu se kupiti prije početka festivala na blagajnama Hartere i kluba Palach. Svi oni koji sa sobom ponesu pet etiketa s neke od boca Tuborg Greena imat će besplatan ulaz na festivalska događanja.

Ulaznice za središnje događanje u Zagrebu Riječani će moći osvojiti 19. rujna u clubu Dva lava i 20. rujna u lounge baru Indigo, gdje će se održati Green Battle. Riječ je o DJ natjecanju u kojem svatko može sudjelovati te uz mnoštvo drugih nagrada osvojiti i ulaznicu za Kaiser Chiefse.

Ulaznice za središnje događanje Tuborg Green Festa u Zagrebu moći će se kupiti od 10. rujna po cijeni od 180 kuna na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music Shop Zagreb, Masarykova 6
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14
Aquarius CD Shop Zagreb, Varšavska 13
Aquarius CD Shop Rijeka, Matije Gupca 3a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here