Home Sport Preko Mladosti do finala!

Preko Mladosti do finala!

773
0

Primorje u petak u 18,00 sati u Zagrebu igra polufinalni susret protiv domaćina završnice Kupa Hrvatske, trofejne Mladosti. Iako se očekuje da će se u subotnjem finalu borba za prvi ovosezonski trofej voditi između Primorja i Juga, nitko ne računa da Riječani trebaju u Zagrebu prvo svladati domaćina Mladost, pobjednika Kupa u protekle dvije sezone. Uvijek neugodni „žapci“ najjači su upravo na svojoj „Savi“.

– Iako nas već svi vide u finalu moram naglasiti da moramo prvo pobijediti Mladost u petak – rekao je polivalentni napadač Primorja, mađarski olimpijski prvak Daniel Varga i dodao:
– Iako Zagrepčani nisu više jaki kao što su prije bili, oni ipak igraju doma kod sebe u Zagrebu i tu su zasigurno u prednosti. Morat ćemo igrati jako dobro protiv Mladosti da nam dodatno poraste samopouzdanje ali moramo i pripaziti da se previše ne iscrpimo protiv njih tako da budemo spremniji za priželjkivano finale – rekao je Daniel Varga.
Finale priželjkuje naravno i jedan od najboljih igrača svijeta, napadač Primorja i hrvatske reprezentacije Sandro Sukno koji također upozorava da prvo treba pobijediti Mladost a tek onda razmišljati o finalu.
– Vrlo smo dobra momčad što smo i pokazali ove sezone, a takvi moramo doći i u Zagreb. Ipak, ne treba bježati od uloge favorita u ovom susretu. Protiv Mladosti moramo pokazati svoje pravo lice, pokušati ih razbiti jakim ritmom i učiniti sve da susret ne bude neizvjestan. Kvalitetniji smo i Mladost nam objektivno ne može parirati ako budemo pravi. Ako ispadnemo možemo otići doma i više ništa ne pričati – rekao je Sandro Sukno.
VK Primorje je osiguralo 200 ulaznica za svoje navijače. Iz Rijeke u subotu u 13 sati kreću 2 busa navijača, te još 100tinjak navijača u vlastitom aranžmanu. Kako je predviđen dolazak direktno na finalnu utakmicu, u klubu ne uzimaju druge opcije u obzir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here