Home Najnovije Preminuo 20-godišnji hrvatski golman u BiH

Preminuo 20-godišnji hrvatski golman u BiH

196
0

Tužne vijesti stižu iz Bosne i Hercegovine. 20-godišnji golman Mato Matić iz općine Domaljevac, koja se nalazi na granici sa Županjom, preminuo je dan nakon utakmice svog kluba, HNK Mladosti. Uzrok smrti zasad nije poznat, a klub se na svojem Facebooku oprostio od mladića.

”Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskreno saučešće njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako završiti. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakoj minuti koju si proveo s nama. Bodri nas sada s nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast.

Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti. Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lijepih trenutaka. POČIVAO U MIRU BOŽJEM ANĐELE”, napisao je klub na Facebooku.

Previous articlePupovac o čovjeku koji je autom udario dijete i bježao: Iznimno je profesionalan
Next articleVučić: Srbija je u velikim problemima, očekuju se napetosti na Kosovu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here