Home Sport PREOKRET: Nogometni savez PGŽ-a podržava Markovića

PREOKRET: Nogometni savez PGŽ-a podržava Markovića

810
13

Na konstituirajućoj sjednici, Izvršni odbor Nogometnog saveza Primorsko-goranske županije, pod predsjedavanjem Miroslava Uljana, između ostalog je odlučio da delegati županijskog saveza na Izbornoj skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, 17. prosinca u Zagrebu, glasuju za dosadašnjeg predsjednika Vlatka Markovića.

Odluka je obvezujuća za delegate županijskog saveza Ivu Peraića i Marija Rubešu. (Radio Rijeka)

13 COMMENTS

  1. haha, da, zna se, mamic dodje na kantridu, izvrijedja sve zivo a onda ovi kreteni jos i glasaju za negovom homofobicnog ortaka.

  2. a čovjek nezna za koga,jednostavno za nikog ,pa nek nas izbace iz saveza ionako nemamo koristi od tog saveza previse za ovg sugavog tovara koji tuce suce na kantridi ,sere po rijeci,armadi ili za ovu seljacinu nadobudnu o kojem ne treba puno govoriti,oni se mo hgu svi pridruziz odmah u remetinac hdzeovcima,samo bojim se da vise nebi bilo mjesta

  3. Ćuj ne padaju Upravi Rijeke,Jaguaru i Mercedesi s neba,treba biti na poziciji da zalužiš,a takve su upravo situacije kod preslagavanja moći u HNS-u.

  4. Je istina! Dođe seljačina (Mamić) zauzme pola lože,izvrijeđa nesposobnu upravu,na hebe im se mamice,a ovi jadnici glasaju za njega, da ih opet izvrijeđa ko mlade majmune i da im se opet nahebe mamice. E pa neka ih sad dobro iz hebe. Mamiću im hebem i njemu i njima.

  5. kakvi debili….pa te majmune treba protjerati iz Nase Rijeke pa nek se gore caste burecima i lizu se medjusobno…..sta ce nam takva gamad podanicka…..ali sve je to uzalud….nema tu kod nas dovoljno zestoke ekipa kao u juznoj americi gdje bi takve pse zapalili zive…..mah….jadno do bola.

  6. Cemu toliko cudjenje? Para busi gdje svrdlo nece. Tako je uvijek bilo pa ce tako biti i nadalje. Da su Stimac i njegova ekipa bolje nauljili ekipu dobili bi glasove iz PGZ. Ovako ce dobiti drugi. Tuzno, ali je tako.

  7. budale su uvijek budale a kad ih potplate su i veće budale
    SVI HAJDUKOVCI I DINAMOVCI VAN IZ N.O. RIJEKE I NS PGŽ ZAJEDNO SA ULJANOM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here