Home Kolumne PRESSING: Bolje ponavljanje izbora, nego Plenkovićeva Vlada

PRESSING: Bolje ponavljanje izbora, nego Plenkovićeva Vlada

1722
0

plenkPrsten. Prsten pokazuje Andrej Plenković (jedan kandidat za predsjednika HDZ-a, kao da smo u Sjevernoj Koreji) u Hrvatskoj, zemlji u kojoj 80 posto mladih do 35 godina živi kod svojih roditelja, jer nemaju uvjete za zasnivanje obitelji!
Obiteljski kao čovjek. Za uzor Hrvaticama i Hrvatima. I obećanje od 1.000 eura za svako novorođeno dijete. Briga da ne izumru Hrvati. A gdje stalni posao, kako do stana i sve drugo.
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja dolazi iz HDZ-a ima vračaru. To je imao, neka mi Grobničanka oprosti, i Adolf Hitler. Nadalje, predsjednica ide na izbore, koji moraju po Ustavu biti tajni, a fotoreporter je uhvati kako je mobitelom uslikala koga je zaokružila. Gdje je tu poštovanje tajnosti glasanja. Valjda će sve to doći i do Bruxellesa, koji voli birati poželjne u Hrvatskoj.
Most je dao rok od pet dana za prihvaćanje njihovih uvjeta. Plenković i HDZ su požurili pristati. Kada sam s mostovkom Ines Strenja Linić, također Riječankom, razgovarao, rekao sam joj da su glavni problem ove države lopovi. Od onih riječkih, do onih na republičkoj razini. A najviše ih ima upravo u HDZ-u. Stoga smatram da su ponovljeni izbori manje zlo za Hrvatsku. Tim više što raste popularnost regionalnih stranaka. U PGŽ i Istri tradicionalno, također i u Međimurju, u Slavoniji, a i u Splitu se pojavila stranka Pametno. Valjda je ovo do nekoga i doći…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here