Home Mozaik Pretukao ženu u supermarketu, kupac ga je udario šakom u lice: “Prije...

Pretukao ženu u supermarketu, kupac ga je udario šakom u lice: “Prije se pravio važan, a zatim je pobjegao”

138
0

“Gledaj svoja posla, ovo je moja žena”, navodno je viknuo suprug neposredno prije no što ga je mušterija-heroj nokautirao šakom ravno u lice…

Incident se dogodio u subotu poslijepodne u supermarketu u okolici Livorna (Italija) oko 17 sati uz potpunu ravnodušnost ostalih kupaca.

Šamarao je suprugu u supermarketu kada ga je kupac zaustavio udarivši ga šakom u lice. Afera je započela uz užasnu ravnodušnost ostalih prisutnih kupaca, ali je završila na najbolji mogući način, intervencijom kupca – koji je želio ostati anoniman – i koji nije mogao bespomoćno promatrati prizor.

Epizoda se dogodila u subotu 4. studenoga u jednom supermarketu u okolici Livorna, oko 17 sati. Dok se s partnericom spuštao niz pokretne stepenice, 43-godišnjak je zapazio stravičan prizor 55-godišnjaka koji je tukao svoju ženu šamarajući je i gurajući. Kada je heroj u prolazu priskočio ženi u pomoć, njen muž mu je doviknuo u lice: “Gledaj svoja posla, ovo je moja žena”. Bez obzira je li to bila prijetnja ili prijekor, ali 43-godišnjak se nije obeshrabrio.

Podli suprug ga je pokušao udariti, ali zadržala ga je supruga. Kupac ga je snažno udario šakom u lice. Čovjek se tako srušio na tlo, a ujedno je izazvao pozornost, možda malo prekasno, zaštitara koji su ga ispratili van iz trgovine.

“Prvo je glumio frajera, ali nakon što je dobio ‘porciju’ (udarac), otišao je manji od makova zrna s ljudima iz osiguranja.” O “spasitelju” su ispričale livornijske novine Il Tirreno. Nadalje, čim je zadao udarac, 43-godišnjak je tražio da se pozove policija, no to nije učinjeno. “Rekli su mi da su uzeli brojeve registarske tablice.”

Previous articleLivaja nakon Osijeka: Ne smijemo se opterećivati komentarima nekih ljudi
Next articleŠok vjenčanje, supružnici pogođeni izmetom: bila je to bivša… VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here