Home Mozaik Šok vjenčanje, supružnici pogođeni izmetom: bila je to bivša… VIDEO

Šok vjenčanje, supružnici pogođeni izmetom: bila je to bivša… VIDEO

94
0

Slučaj završava na vijestima: osvetoljubiva žena izabrala je najljepši dan u životu svog bivšeg da mu pokvari zabavu. Slike su jezive…

Autorica odvratne geste je bivša djevojka mladoženje: žena je par gađala izmetom, a slučaj je završio na televiziji i obišao društvene mreže

Ponekad vjenčanje bude dosadno ili dobro ne uspje: međutim, nikada ne bismo mogli ni zamisliti da svjedočimo nečem takvom, da vidimo kako se na mladenku i mladoženju baca izmet. Slučaj je dospio u bolivijske vijesti nakon što su slike obišle ​​društvene mreže. Žena, mladoženjina bivša djevojka, očito nije dobro podnijela njihov prekid, a samim time ni to što je njezin dragi ponovno pronašao ljubav do te mjere da se vjenčao.

Slučaj „za prijavu”.

Priču je proširila La Vanguardia, a zatim su je preuzele i druge novine. Mladoženjina bivša bila je odlučna u namjeri da im oboma pokvari zabavu i doista vjerujemo da je u tome i uspjela. “Pusti nas da živimo svoje živote u miru”, napisala je novopečena supruga na društvenim mrežama nakon što se vratila kući. Iako nam situacija mami osmijeh na lice, vjerujemo da žrtvama ove lude zgode nimalo nije bilo lako. Nikada nije ugodno imati u blizini bivšeg koji žudi za osvetom, ali nešto slično nitko nije mogao očekivati.

Među komentarima na društvenim mrežama mnogi su stali na stranu para, oštro kritizirajući podvige njegove bivše. “Nikada nemoj raditi ove stvari, ozbiljna je to pogreška i trebalo bi je prijaviti”, ističu mnogi. Drugi predlažu da se izravno obrate policiji i prijave incident. “Neka ti je sretno s tvojim  partnerom”, napisali su poznanici na ženinu Facebooku. Kako biste vi reagirali?

Previous articlePretukao ženu u supermarketu, kupac ga je udario šakom u lice: “Prije se pravio važan, a zatim je pobjegao”
Next articleOstojić: Najteže je otrovan jedan mladi dečko. Imat će težak i kompliciran život

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here