Home Mozaik Prevario ju s najboljom prijateljicom i s njom čeka zajedničko dijete, svejedno...

Prevario ju s najboljom prijateljicom i s njom čeka zajedničko dijete, svejedno ga želi nazad

236
0
Photo by Ketut Subiyanto: https://www.pexels.com/photo/crop-young-couple-with-carton-boxes-in-new-apartment-4246042/

Iako me bivši ostavio zbog moje najbolje prijateljice i sada čekaju zajedničko dijete, i dalje mi nedostaje i želim ga natrag. Prošle su četiri godine, ali ja cijelo vrijeme razmišljam o njemu i maštam da smo još uvijek zajedno, napisala je jedna žena za The Sun. Bili su zajedno tri godine, a upoznali su se kada je počela raditi s njim. Iskreno je vjerovala da je on njezina srodna duša, budući suprug i otac njezine djece. Njena tadašnja prijateljica, koju poznaje još iz škole, rekla joj je kako je sretnica i kako je on savršen za nju. Nije imala pojma da on planira oteti njezinog dečka. Onda smo se svi preselili u zajedničku kuću s još jednim prijateljem. Neko je vrijeme sve bilo u redu. Ponekad bih otišla rano spavati i ostavila dečka i najbolju prijateljicu da razgovaraju u dnevnoj sobi i bezuvjetno sam im vjerovala.

– Ali jednog sam vikenda otišao kući posjetiti roditelje. Kad sam se vratila, djelovali su nervozno, ali oboje su poricali da postoji problem. Onda je, mjesec dana kasnije, moja prijateljica saznala da je trudna, nastavila je.

Briznula je u plač i priznala da su se ona i dečko napili i spavali zajedno. Bio je to najgori dan u njezinu životu. Nije mogla pogledati nijedno od njih i rekla joj je da je za nju mrtva.

Ostavila je dečka, spakirala stvari i vratila se roditeljima.

– I dečko i prijateljica stalno su mi slali poruke, ali nisam im mogla oprostiti. Rekao je da me voli i to je bio trenutak ludila. Kasnije sam čuo da je pobacila i da su prekinuli nakon nekoliko mjeseci. Pokušala sam nastaviti, ali ne mogu. Znam da ga trebam mrziti zbog onoga što je napravio i čvrsto ga ostaviti u prošlosti, ali nitko drugi nije mu ni blizu – zaključila je.

– Izdalo te je dvoje ljudi kojima si trebao najviše vjerovati. Vrlo je vjerojatno da ne možete krenuti dalje jer imate neriješene osjećaje o tome kako je sve završilo. Zvuči kao da ste pobjegli od situacije umjesto da razgovarate o njoj. To je možda razlog zašto vam je teško upoznati nekog novog. Vjerojatno ste podigli emocionalne zidove jer se sada bojite ponovnog povrijeđivanja. Nemojte pasti u iskušenje da pokušate uzvratiti svom bivšem. Savjetovala bih ti da ostaviš prošlost iza sebe – odgovorila joj je Deidre.

Previous articleMonstruozno: Medicinska sestra (32) optužena za ubojstvo sedam beba i pokušaj da ih ubije još 10! (VIDEO)
Next articleUmrla Ankica Tuđman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here