Home Mozaik Prijatelj mi se ženi za 7 dana, prolazim kroz pakao: Nešto strašno...

Prijatelj mi se ženi za 7 dana, prolazim kroz pakao: Nešto strašno se dogodilo na momačkoj večeri i sad mladu ne smijem pogledati u oči

216
0

Nije uobičajeno da netko na momačkoj večeri bude zamoljen da potpiše ugovor kojim obećava da nikada neće pričati o onome što je vidio.

Kad se čovjekov prijatelj odlučio oženiti, mjesecima se planirala organizacija ultimativnog vikenda punog pića, kocke i zabave.

Brat budućeg mladoženje zamolio je junaka ove priče da potpiše papir da “neće pričati o zabavi niti je spominjati nakon što ona završi nikome tko nije bio tamo”. Iako mu je bilo neugodno, ipak je potpisao, a sada je u moralnoj dilemi: treba li zaručnici svog prijatelja reći što se dogodilo prije nego što se vjenčaju.

Vikend je započeo s mnoštvom aktivnosti kao što su skok s padobranom i natjecanje u gađanju, prije nego što se drugi dan pretvorio u veliko opijanje i kockanje. Napokon su se pojavile i striptizete. Mladoženjin prijatelj je u svojoj ispovijesti na Redditu napisao da su nedugo nakon toga neki dečki počeli seksati s novim gostima.

– Sretni sam u svojoj vezi pa smo prijatelj i ja pokušale pronaći malo slobodnog mjesta u kući, a vratile smo se u prizemlje da još malo igramo rulet.

Kada su se vratili u sobu koju su napustili, zatekli su budućeg mladoženju kako vara svoju buduću suprugu.

– Kad sam se vratio kući, sve sam ispričao djevojci, jer mi je bilo jako krivo zbog prijateljeve zaručnice. Ona je sramežljiva, slatka djevojka koja ga jako voli. Moja djevojka je njezina prijateljica i valjda sam trebao znati da će to imati velike posljedice jer bi joj moja djevojka htjela sve reći i to sad, tjedan dana prije vjenčanja. Ne znam ni mogu li sve otkazati bez plaćanja odštete, pošto je to skupa zabava. Bojim se posljedica, pogotovo zbog papira koji sam potpisao. I spomenuo sam to svojoj djevojci, i ona razumije rizik, ali kaže da ne možemo dopustiti da se jadna djevojka uda za takvog čovjeka.

Većina korisnika Reddita koji su komentirali ovu ispovijest smatra da bi žena prije udaje trebala znati što se dogodilo.

– Bolje je uništeno vjenčanje nego uništen život i budućnost. Treba imati sve činjenice prije ulaska u brak – glasio je jedan od komentara.

Previous articleŠokirala pratitelje ovim priznanjem: Manekenka se udala za svog polubrata, pljušte razni komentari
Next articlePoljska diže pripravnost vojske, aktivirat će članak 4. NATO ugovora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here