Home Mozaik Prijatelja i suprugu uhvatio gole u akciji, a onda je krenula jurnjava:...

Prijatelja i suprugu uhvatio gole u akciji, a onda je krenula jurnjava: Nisu mu uspjeli pobjeći (VIDEO)

282
0

Preljub je neugodna i bolna stvar. Mnoge veze i brakove uništio je netko tko se iznenada vratio kući i zatekao svog partnera na djelu. Ponekad se radi o pisanju poezije, ponekad o skrivanju u ormaru ili žongliranju na terasi… Objašnjenja su tek posebna priča i mnogi postanu izvrsni pripovjedači samo da bi se izvukli iz neugodne situacije.

Naravno, događaju se i pokušaji bijega, pa tko prođe. Bijesni muž juri ljubavnicu, ili obrnuto, bijesna žena juri, ali sigurno netko izvuče debljeg kralja jer takvi postupci rijetko donose nešto dobro.

E, jedna takva priča dogodila se u Brazilu gdje goli ljubavnik bježi od bijesnog muža.

Kako se vidi na snimci, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, suprug (koji je očito posumnjao u ženinu vjernost čim je s upaljenom kamerom ušao u kuću) imao je što vidjeti.

Njegova polugola supruga, samo umotana u ručnik, pokušavala je pobjeći od kamere, a vidjele su se samo noge muškarca kako istrčava iz kuće. Suprug je pratio preljubnika koji je “gol” trčao po kući, objašnjavajući da mu je dobar prijatelj.

Previous articleVolite gledati porniće i radite to preko mobitela? Alarmantni rezultati studije pokazuju da to ipak ne bi trebali raditi!
Next articleRibar snimio neman s glavom čudovišta: Ubila mu ulov, ‘zarežala’, pa krenula na njega (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here