Home Mozaik Ribar snimio neman s glavom čudovišta: Ubila mu ulov, ‘zarežala’, pa krenula...

Ribar snimio neman s glavom čudovišta: Ubila mu ulov, ‘zarežala’, pa krenula na njega (VIDEO)

549
0

Američki ribar oglasio se na društvenim mrežama kako bi podijelio priču o jednom od svojih najopasnijih ulova iz oceana, ribi vuku monstruoznog izgleda.

Jacob Knowles, lovac na jastoge iz Mainea, na Instagramu je objavio video kako pokazuje lutku uz natpis “Upoznajte mog psa!” Riba monstruoznog izgleda isprva se migoljila na palubi, a kada ju je ribar podignuo i okrenuo prema kameri, s pomalo strahom ispustila je zvuk nalik režanju.

– Pokušava me ugristi. Može gristi. Ubio je sve u zamci. Ubio je sve u zamci. Ne nalazimo ih često, zaštićeni su. Puštamo ih čim ih uhvatimo. Valjda ćemo mu dati grickalicu iako je već sve pobio – rekao je Knowles dok se hrvao sa stvorenjem.

Zatim je skupio hrabrosti i snažno zgrabio ribu koja ga je jedva čekala zgrabiti te se spustio do mrtvog jastoga da ga nahrani. Neman je umjesto toga pokušala dohvatiti ribara, no zahvaljujući svojim brzim refleksima uspio ju je kontrolirati.

Kad je drugi put ribu spustio prema jastogu, ona je zarila zube u svoj egzoskelet, nakon čega ju je ribar sa svom “poslasticom” u ustima bacio natrag u ocean.

Video je vrlo brzo skupio oko 3,2 milijuna pregleda, a mnoge je oduševio rijedak prizor.

– Majka priroda je apsolutno brutalna i nevjerojatna, napisao je netko.

– Ružna je riba, ali lijepo ju je vidjeti – dodala je druga osoba.

Previous articlePrijatelja i suprugu uhvatio gole u akciji, a onda je krenula jurnjava: Nisu mu uspjeli pobjeći (VIDEO)
Next articleUmro Bosnimir Ličanin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here