Home Biznis Prijavi se za radno mjesto Junior Developera u RIS-u!

Prijavi se za radno mjesto Junior Developera u RIS-u!

162
0

Podaci radnog mjesta:

Broj traženih radnika: 3

Mjesto rada: Kastav

„Razvoj softvera je tvoja specijalnost i strast. Ne bojiš se izazova, željan si novih znanja. Ambiciozan si, inteligentan, motiviran, kreativan, odgovoran, leži ti rad u timu i želiš učiti od najboljih.

                               Prijavi se za radno mjesto:

Junior Developer (m/ž)

u RIS d.o.o. (Ensolva tim)

RIS d.o.o. je tvrtka koja svoje poslovanje temelji na razvoju i implementaciji isključivo vlastitih softverskih rješenja. Uskoro ćemo proslaviti 30. rođendan što nas čini jednom od najstarijih IT tvrtki u široj regiji, ali naša poslovna filozofija ostala je ista: imati zadovoljne djelatnike koji stvaraju kvalitetna rješenja za zadovoljne korisnike.

Ensolva tim jedan je od tri tima u RIS-u, a bavimo se razvojem, održavanjem, korisničkom podrškom, implementacijom, marketingom i prodajom softvera za digitalnu nabavu (http://www.ensolva.com/).

Ensolva je specijalizirana web aplikacija namijenjena velikim kompanijama koja povezuje odjel nabave, zaposlenike tvrtke i dobavljače u procesu nabave. Sadrži raznolike funkcionalnosti i sučelja, od vizualno jednostavnih nalik na e-Shop košaricu pa do složenih kao što su analiza nabave (BI).

Tebi nudimo:

•Radno mjesto u kreativnom i dinamičnom timu (https://ensolva.com/hr/o-nama/)

U Ensolva timu, kao i u cijelom RIS-u, radimo u opuštenoj i ležernoj atmosferi. Radno vrijeme je 8 sati s plaćenim vremenom za marendu (30 minuta). Početak rada je klizno od 7:30 do 8:30, tako da ga možeš prilagoditi svom bioritmu. Tvrtka je locirana izvan gradske gužve s vlastitim parkiralištem.

•Stručna edukacija, mentorstvo te mogućnost brzog profesionalnog napredovanja

RIS zapošljava vrhunske i iskusne stručnjake od kojih možeš puno naučiti i koji su spremni pomoći. Periodički se održavaju stručne edukacije, a također će ti biti dodijeljen mentor od kojeg možeš učiti. Ne znamo što znači dosada. Radni zadaci su izazovni i raznovrsni jer rado prihvaćamo dobre nove ideje.

Developeri aktivno sudjeluju u svim fazama razvoja softvera. Imati ćeš prilike sudjelovati u analizi, projektiranju, programiranju i održavanju. Ukoliko imaš želje i sklonosti, moći ćeš se uključiti primjerice u UX/UI dizajn, marketing ili pak project management.

Otvoreni smo za nove ideje, a ako se trudiš i svojim radom doprinosiš timu, to će brzo biti prepoznato.

• Učenje i korištenje različitih tehnologija

U Ensolvi koristimo različite tehnologije u različitim modulima aplikacije, a primarno ćeš imati prilike učiti i raditi sa:

oOracle (SQL + PL/SQL)

oClarion + Anyscreen (4GL)

oHTML / CSS + PHP + JavaScript / jQuery / Bootstrap

•Mogućnost brzog rasta plaće i prelaska u Middle developere

Kao Junior developeru nudimo ti konkurentna primanja. Prepoznajemo rad, trud i rezultate pa plaća može rasti već nakon šest mjeseci probnog roka te nakon svake sljedeće evaluacije.

•Rad s renomiranim klijentima

Korisnici Ensolve su renomirane hrvatske kompanije kao što su Podravka, Ericsson Nikola Tesla, Adris grupa, Fortenova grupa, Addiko Bank, Hrvatska poštanska banka, Croatia osiguranje, Maistra itd. Aktivno radimo na širenju na tržište regije i ostatka svijeta.

•Neki od ostalih benefita

oSubvencija za marendu

oPrigodne nagrade: božićnica, uskršnjica, regres, jubilarne nagrade za navršenih svakih 5 godina staža

oNovčana naknada za lojalnost (prema godinama provedenim u tvrtki)

oPrivatno zdravstveno osiguranje

oMobilni telefon + tarifa (nakon probnog roka)

oTeam building druženja (2-3x godišnje)

oBesplatan parking

oModerna oprema

Od tebe tražimo:

•Motiviranost za rad, učenje i napredovanje

•Odgovoran i profesionalan pristup radnim zadacima

•Dobro poznavanje osnovne logike programiranja i vještina u rješavanju algoritamskih zadataka

•Poznavanje engleskog jezika

Poželjne, ali neobavezne osobine:

•(Nije obavezno) Iskustvo u razvoju vlastite ili neke druge aplikacije (u bilo kojem programskom jeziku)

•(Nije obavezno) Poznavanje osnova web programiranja (poželjno HTML/CSS, PHP, JS)

•(Nije obavezno) Poznavanje SQL-a i osnove rada s bazama podataka

•(Nije obavezno) Završen fakultet IT usmjerenja

Zvuči ti privlačno? Prihvati izazov i pošalji nam svoju prijavu i CV najkasnije do 31.05.2022. godine na e-mail: posao@ris.hr! „

Previous articleMiletić prozvao ‘SDP-ove polupartnere’ Akciju mladih i Uniju Kvarnera: Most je protiv obnove broda jednog tiranina!
Next articleMilanović o izjavi Mirele Ahmetović da će SDP podržati Finsku i Švedsku: Nije svatko za državnu politiku, netko je ograničen svojim selom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here