Vijesti

Prijavljen za obijesnu vožnju na Zametu

Prijavljen za obijesnu vožnju na Zametu

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, zatečenim u noći 12. studenoga u prometu na području Zameta u Rijeci. Kriminalističko istraživanje rezultiralo je kaznenom prijavom zbog sumnje da je 43-godišnjak počinio kazneno djelo obijesna vožnja u cestovnom prometu.

Policija ga sumnjiči da je teško prekršio propise o sigurnosti prometa čime je u opasnost doveo druge sudionike u prometu. Upravljajući osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registracijskih oznaka osumnjičeni nije postupio po znakovima i naredbama policije za zaustavljanje. Nije postupio ni po postavljenim prometnim znakovima već je nastavio vožnju nepropisnom brzinom kretanja vozila, a tijekom vožnje prošao je na znak upaljenog crvenog svjetla na semaforu, nepropisno mijenjao prometne trake i nepropisno pretjecao druga vozila te vozio u zabranjenom, odnosnom suprotnom smjeru. Sve navedeno učinio je upravljajući vozilom dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije. Osumnjičeni je zaustavljen je na području Podvežice u Rijeci i priveden u službene prostorije policije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Krk i Rijeka danas najtopliji gradovi u Hrvatskoj

spFebruary 16, 2019

Policija upozorila: Snimat ćemo utakmicu i sankcionirati protupravna ponašanja!

spFebruary 16, 2019

Pješak nastradao na Potoku

spFebruary 14, 2019

Državno odvjetništvo traži zatvor za Miškovića!

spFebruary 14, 2019

Preminuo novinar Radio Rijeke Ivica Vrkić

spFebruary 14, 2019

Linija 1A se ponovno spaja s centrom grada!

spFebruary 14, 2019

Tajani se ispričao, pročitajte tekst isprike

spFebruary 13, 2019

Održani tribina i radionice na temu „Predsjedanje RH Europskom unijom 2020. – što predsjedanje donosi građanima Hrvatske?“

spFebruary 13, 2019

Presuda u korist korisnika CHF kredita iz Rijeke za auto kredit

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.