Home Najnovije Primorje bacilo udicu: Muslim na Costabelli za 200.000E?

Primorje bacilo udicu: Muslim na Costabelli za 200.000E?

1974
2

Predrag Sloboda, prvi čovjek Primorja Erste banke, polako ali sigurno mijenja odnose u hrvatskom vaterpolu. Godinama je Primorje funkcioniralo kao svojevrsni izlog zagrebačke Mladosti iz kojeg su Zagrepčani uzimali što im se htjelo. U smjeru Zagreba iz Rijeke su tako svojedobno odlazili Hinić, Barać, Glavana, Burića, Frankovića i Premuš. Logično, takav odnos snaga garantirao je veliku razliku u kvaliteti u odnosu na Zagrepčane kojima su uz Jug odlazili trofeji, a Riječanima samo utjeha kao vječito trećima.


Petar Muslim

Srećom, stvari se ubrzano mijenjaju, a uskoro bi odnosi između Primorja i Mladosti mogli biti okrenuti upravo naglavačke u odnosu na dosadašnje. Nakon pobjede nad Mladosti u važnoj utakmici Eurolige, iz Primorja je lansirana ponuda prema najboljem igraču Mladosti. Razornog pucača i važnog člana hrvatske reprezentacije Riječani žele na Costabelli i za to navodno nude 200.000 eura! Ponuda je to kojoj Mladostaši ne mogu parirati, a Muslimu na ljeto ističe ugovor…Zagrepčanima tek ostaje utjeha da se iza ponude Primorja krije moćni Pro Recco. Nije tajna kako je Predrag Sloboda izuzetno blizak suradnik gazde najmoćnijeg vaterpolskog kluba i momčadi na svijetu – Gabrielea Volpija. Zagrebački tisak Primorje naziva Pro Reccovom filijalom, Riječanima ne smeta. Konačno su dočekali vrhunska sportska zadovoljstva i domete u svom gradu. (rd)

2 COMMENTS

  1. bolesna cifra, šteta što gosp. Svoboda više voli prsate waterpoliste, nego dugonoge odbojkašice, pa da uloži u ŽOK Rijeku.

  2. neka neka… ovo je dobro u filozofskom smislu za ovaj grad… neka malo i nama drugi gledaju u leđa, treba se naviknuti da je Rijeka nekad bila značajan evropski grad i sama bitan centar i da opet takva treba biti u budućnosti, ako ljudi to nemogu percipirat na apstraktnom nivou, mozda je za pocetak i dobro da tako postane na sportskom, a to što nas nazivaju filijalom je čista obijest… mi bi onda mogli reći da je Hrvatska rob Dinama, Mladosti , Cibone, a recentnije i Hajduka i ostalih koji su dobivali pare za pojačanja od države, Primorje barem nije narodu uzelo novce za ta pojačanja… a što se tiče ŽOK-a nadam se da i njima predstoji bolja financijska budućnost jer to zaslužuju rezultatima..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here