Home Sport Primorje u Dubrovniku na korak do iznenađenja

Primorje u Dubrovniku na korak do iznenađenja

758
0

Primorje je protiv Juga u Gružu bilo blizu iznenađenja u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Jadranske vaterpolo lige. Riječani su tijekom susreta četiri puta bili u vodstvu, a u zadnju četvrtinu ušli s rezultatom 9:9, da bi domaćin tek u zadnjem dijelu utakmice riješio utakmicu. Utakmica je započela pogotkom kapetana Riječana Samira Baraća, a prva četvrtina završava neriješeno – 3:3. U drugom dijelu je palo čak 8 golova, a prva polovica susreta završava rezultatom 7:7. Treća četvrtina opet započinje vodstvom Primorja (7:8) ali Jugaši izjednačuju i prelaze u vodstvo (9:8). Ipak, dvije minute prije kraja treće četvrtine Primorje poravnava na 9:9 što je rezultat s kojim se ušlo u zadnju četvrtinu u kojoj Primorjaši postižu samo jedan gol za razliku od Jugovih 3, i završava konačnim rezultatom 12:10. Uzvratni susret se igra na Kantridi 18. travnja. (dš)

Jug CO: Vićan, Vranješ 1, Bošković 3, Azevedo 4, Seman, Smodlaka, Marković, Bušlje 2, I. Sukno, Dobud, Drobac, Obradović 1, Nižić, S. Sukno 1.

Primorje EB: Križanec, Glavan, Car 1, Krapić 1, Sušanj 1, Frajman, Tiškivski 1, Brala, Vrlić 1, Barač 3, Beltrame, Bratić, Jurišić, Krizman 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here