Home Vijesti Pritvorili ga zbog 10 grama konoplje

Pritvorili ga zbog 10 grama konoplje

146
0

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje zlouporabe droga.

Osumnjičenog 31-godišnjaka su policijski službenici prethodnih dana zatekli u središtu Rijeke kada je kod sebe imao oko 4,6 droge amfetamin, oko 3,6 grama konoplje tipa droge i jedan joint. Uz to je tijekom istraživanja policiji predao konoplju tipa droge u količini od 13,7 grama te digitalnu vagu.

Za drugog osumnjičenika je u sklopu kriminalističkog istraživanja provedena pretraga doma i prostorija kojima se 36-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je pronađeno oko 10-ak grama konoplje tipa droge, digitalna vaga za precizno mjerenje te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 36-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Također je i prekršajno sankcioniran, kao i 31-godišnjak, u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here