Home Sport Priznanje nogometne ikone Serie A: “Da, posvađao sam se s Livajom, sve...

Priznanje nogometne ikone Serie A: “Da, posvađao sam se s Livajom, sve ću ispričati”

380
0

Verbalni sukob Antonija Cassana i Josea Mourinha dobio je nastavak, a ni to očito nije kraj jer bivši napadač Rome, Reala, Milana i Intera najavio je kako će u utorak “ispričati sve”. A što to znači ostaje nam za vidjeti. Kako god, nakon što je Mourinho prilično hladnokrvno uzvratio na Casanove prozivke, bivši nogometaš se opet oglasio.

  • Dragi pratitelji. Sutra navečer ću na Bobo TV-u ispričati sve. No sada želim reći nešto o Mourinhu i Livaji. Posvađao sam se s Livajom. Rekli smo si svašta, ali je nakon dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji. Majka me naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Svađao sam se s 30 tisuća ljudi – rekao je Cassano pa se obratio poimence Mourinhu:
  • Onome tko ti je otkrio što se dogodilo reci da je između nas stalo 20 ljudi. Nikad nije došlo do fizičkog obračuna. Taj zečić ti govori samo sranja. A to je još jedno sranje u načinu na koji radiš s momčadima. Nikada se nikoga i ničega nisam bojao. Na Bobo TV-u ću reći još toga – poručio je Cassano.

Prepucavanje je počelo prije nekoliko dana nakon što je Cassano prozvao bivšeg trenera Mourinha i nazvao ga glumcem i nulom. Na odgovor, naravno, nije trebalo dugo čekati.

  • Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođu nekakvi Marko Livaje i onda je teško – kazao je Mourinho aludirajući na sukob kojeg su prije desetak godina imali Cassano i Livaja na jednom od treninga. (Jutarnji)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here