Mozaik

Prljavci 12. kolovoza u Opatiji

Prljavci 12. kolovoza u Opatiji

Nakon koncertnog spektakla u Zagrebu kojim je Prljavo kazalište na rasprodanom stadionuu Kranjčevićevoj proslavilo 40. rođendan benda, turneja kojom obilježavaju 40 godina u vrhu domaće pop-rock scene se ide dalje! Nakon koncerta u Londonu, 7. lipnja, Prljavci 12. kolovoza stižu u Opatiju, na Ljetnu pozornicu.
Ulaznice za opatijski koncert Prljavog kazališta upravo su puštene u prodaju, a dečki još sabiru dojmove s koncerta u Londonu, koji je svakako jedan od značajnijih na ovoj turneji. Prljavo kazalište je, naime, u Londonu sviralo prvi put u karijeri i to u zaista kultnom prostoru, The Grand,koji je u Londonu otvoren kao kazališno-koncertna dvorana još 1900., a u kojem su tijekom godina nastupala brojna velika glazbena imena od TheKinksa i ChuckBerrya, pa sve do bendova poput Oasis, TheVerve, Muse i mnogih drugih.
S proslavom velikog jubileja – 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači, nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, pa potom australskom i američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu.
Praćeni oduševljenjem fanova svih generacija, dečki iz Dubrave, od prvog su koncerta na ovoj turneji potvrdili da su uistinu već puna četiri desetljeća vrhunski u live nastupima, a na redu je i Opatija, s jednom od najljepših otvorenih pozornica na kojoj će zasvirati brojne hitove iz svojeg 40 godina dugog i uspješnog glazbenog opusa. Pjesme „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, samo su neki od hitova koje će publici u Opatiji zasvirati Prljavci a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge.
Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u Opatiji 12. kolovoza u prodaji semogu naći po cijenama od 120.00 HRK (stajanje) i 190.00 HRK (VIP), u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

FOTO: Mladi Riječani prosvjedovali za spas planeta!

spMarch 22, 2019

‘I zvijezde štucaju’: Veliki pljesak publike na premijeri dječjeg ‘Vježbanja života’ (FOTO)

spMarch 22, 2019

Predstavljanje slikovnice ‘Rigo Janči – ljubav kao slatko nadahnuće’ napunilo Guvernerovu palaču

spMarch 22, 2019

Nizom radionica nastavljaju se Dani darovitih učenika

spMarch 21, 2019

FOTO: ‘I zvijezde štucaju’ – predstava o gradu koji je oduvijek prihvaćao razlike

spMarch 20, 2019

(VIDEO)”Rijeka sreće” na Molo longu: Lampionima do glazbala za djecu sa sindromom Down

spMarch 20, 2019

Rijeka sreće – lampionima do glazbala

spMarch 18, 2019

Znanstveni skup 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 18, 2019

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci najbolja u kategoriji Videorad!

spMarch 15, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.