Home Mozaik Probao i viagru, ali ne pomaže: Seksualna terapeutkinja otkriva što napraviti kada...

Probao i viagru, ali ne pomaže: Seksualna terapeutkinja otkriva što napraviti kada penis odbije suradnju

63
0
Photo by SHVETS production: https://www.pexels.com/photo/crop-person-with-bunch-of-tasty-fresh-bananas-7194921/

Seksualna terapeutkinja Chantelle Otten otkrila je što trebate učiniti ako se borite s erektilnom disfunkcijom. Tijekom epizode podcasta Audible Original Sex Therapy, Otten je savjetovala muškarca u njegovim 20-ima koji se bori održati erekciju tijekom spolnog odnosa.

Neimenovani muškarac otkrio je kako sumnja da pati od anksioznosti zbog izvedbe, a iako se to ne događa ‘stalno’, događa se dovoljno često da mu predstavlja ozbiljan problem. Čak je pokušao koristiti Viagru, ali, na svoju nesreću, ni tada nije uspio očvrsnuti. Dodao je postigne erekciju tijekom predigre, ali bi ju izgubio neposredno prije seksa.

“Imati penis znači i prihvatiti da ćeš ponekad izgubiti erekciju, a ponekad ćeš prerano svršiti”, započela je. “Dakle, ako upoznate nekoga i razvijete dobar repertoar, tako da ćete možda uspjeti održati svoju erekciju prvi put i onda od tada prestanete biti pod stresom i kažete: ‘Ovo će biti super, idemo uživati ‘.”

Nastavila je: “Ali ako se to ne dogodi, postoji stvarni element tjeskobe zbog zbog kojeg počinjete biti pod stresom.”

Muškarac je podijelio da je razvio socijalnu anksioznost zbog svog poremećaja erektilne disfunkcije. “Mislim da sam iznutra malo socijalno nespretan, posebno kada se sastajem s djevojkama; prilično me trema jer znam da ako stvari idu dobro i sviđa mi se pomislim, ‘Pa, na kraju ćemo biti intimni, i hoće li to biti problem’. Razmišljam predaleko”, ispričao je.

Otten je tada savjetovala da u korijenu muškarčevih problema sa seksom leži njegova zabrinutost zbog izvedbe. Međutim, rekla je da se, kako bi se uhvatio u koštac sa svojim mislima prožetima tjeskobom, mora se usredotočiti na ono što je ‘dobro’ tijekom seksa.

“Radi se o osjetilnom iskustvu, zar ne? Dakle, ako se namjeravate seksati s nekim, razmislite: ‘Ok, kako miriše? Kakav je osjećaj njihove kože? Što mi se sviđa na njihovom tijelu? Možemo li uskladiti disanje’, rekla je. Otten je dodala da se mora usredotočiti na ‘užitak, a ne na izvedbu’. Seksualna terapeutkinja također je rekao muškarcu da često provjerava partnericu kako bi vidio kakve su njihove seksualne sklonosti kako bi dobio potvrdu koja mu je potrebna.

Savjetovala mu je ‘puno ljubljenja i maženja’ za stvaranje dublje veze s partnerom kako bi pomogli ublažiti njegovu tjeskobu.

“Čini se da vam to dobro odgovara i mislim da je zapravo u redu da to tražite u svojim erotskim vezama i bi moglo pomoći s vašim razinama udobnosti, a samim time i vašom tjeskobom zbog izvedbe”, rekao je Otten.

Previous articleEvo gdje možete gledati Modrića protiv Cityja za finale Lige prvaka.
Next articleVIDEO: Luda utakmica, pet isključenja i gol preko cijelog terena! Pogledajte što je zabio golman!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here