Home Vijesti Procurila jeziva audiosnimka pucnjave u Beogradu “Molim vas ne izlazite, neko je...

Procurila jeziva audiosnimka pucnjave u Beogradu “Molim vas ne izlazite, neko je ušao sa pištoljem”

118
0

Objavljena je uznemirujuća snimka pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u kojoj je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović ubio osmero svojih kolega i školskog čuvara.

Uznemirujuća snimka iz jedne od učionica počinje u trenutku kada se čuju prvi pucnji, no učenici još ne znaju o čemu se radi, a neki se i smiju, dok ih profesorica smiruje.

“Sjednite, sjednite”, kaže učiteljica djeci koja su se počela smijati kada su se začuli prvi pucnji, misleći da su vjerojatno petarde.

Ubrzo nakon toga iz hodnika se začuo plač djece koja su vrištala i tražila pomoć.

“Nije ništa smiješno, stvarno”, rekao je jedan učenik u razredu, kako se čuje na snimci.

Pucnjevi su se i dalje čuli, a glas djece koja su molila za pomoć postajao je sve jači i bliži se učionici u kojoj su se djeca nalazila.
“Molim vas, pomozite”, čuje se na snimci glas djevojke iz hodnika.

Učiteljica je odmah reagirala i zamolila djecu da ne izlaze iz učionice. “Molim vas, nemojte izlaziti. Molim vas, netko je ušao s pištoljem”, rekla je učiteljica.

Masakr je počeo u osam ujutro
Podsjetimo, jutros oko 8 sati došlo je do pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. MUP je tada objavio da je ubijeno ukupno osmero djece. U holu škole pronađena su tijela ubijenih učenika A. B, B. A. i S. N, te zaštitara Dragana Vlahovića. Učenici A. D, K. M, M. A, A. Č i E. K. ubijeni su u učionici u prizemlju, u kojoj je bio razred VII/2, čiji je učenik osumnjičeni Kosta.

Objavljeno je i da je Kosta K. to planirao gotovo mjesec dana te da je imao popis djece koju je htio ubiti. Sam je nazvao policiju i ispričao im što je učinio, a kada su ga policajci u automobilu pitali je li svjestan što je učinio, rekao je da jest i da ima između osam i 25 mrtvih.

Pratite uživo događanja nakon pucnjave u OŠ Vladislav Ribnikar

Snimku možete poslušati ovdje

Previous articleMarca: Čudotvorna Srpkinja nije uspjela izliječiti Modrića, kapetan jedva hoda
Next articleIstraživanje pokazalo: Austrijanci i Česi smatraju da pripadaju Srednjoj Europi, Hrvati i Srbi ne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here