Home Vijesti Procurila snimka uhićenja Uroša B., uhićen djed i ujak, u vlastitom domu...

Procurila snimka uhićenja Uroša B., uhićen djed i ujak, u vlastitom domu imali pravi ratni arsenal

105
0

Uroš B. (21) ubio je u selima kod Mladenovca najmanje 8, a ranio 14. Najmlađa žrtva imala je 15 godina

Djed osumnjičenog mladića koji se sumnjiči da je u noći na petak vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14, uhićen je u petak nakon što je policija u njegovoj kući pronašla bombe, automatsku pušku i streljivo. Srpski mediji javljaju kako je osim djeda uhićen i ujak.

Kako javlja Blic.rsUroš B. je vozaču taksija nakon što je počinio masakr prijetio bombom i natjerao ga da vozi dok je bježao od policije, sve do mjesta Vinjište kod Kragujevca.

Podsjetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Malom Orašju kada je izašao iz automobila i ispalio rafal na grupu ljudi koja je sjedila oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nekoliko kilometara dalje izašao iz auta i pucao u četiri osobe koje su zatvarale dvorišna vrata.

Potom je opet sjeo u auto i odvezao se prema centru sela Dubona i opet pucao te ubio dvije osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Zatim je pobjegao, a za njim je cijelu noć tragalo više od 600 pripadnika MUP-a. Uhićen je oko 8 sati ujutro nedaleko Kragujevca.

Previous articleIgrač Fiorentine se oprostio od prijatelja ubijenog u masakru u Beogradu
Next articleMessi se oglasio nakon suspenzije: Ispričavam se. Mislio sam da imamo slobodan dan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here