Home Mozaik Procurile nove poruke koje je Ivanišević navodno slao bivšoj: ‘Neka sam te...

Procurile nove poruke koje je Ivanišević navodno slao bivšoj: ‘Neka sam te prevario, a onog malog isprtka i tvoje dijete…’

377
0

U porukama supružnici su se raspravljali o međusobnim odnosima te prodaji dionica, a onda je Ivanišević počeo vrijeđati

Nacional je u novom izdanju objavio poruke bivših supružnika Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića iz 2021. godine u kojima je bivši tenisač vrijeđao bivšu suprugu, a ona ga je prijavila i za obiteljsko nasilje.

U porukama su supružnici raspravljali o međusobnim odnosima te prodaji dionica, a onda je Ivanišević počeo vrijeđati.

“Najbolja stvar što sam napravia u ovih 15 godina je šta san te privaria, al sam nažalost napravia grešku šta san ponovo bia s tobom”, napisao je Ivanišević svojoj bivšoj supruzi u poduljoj poruci, a Nacional je, kako prenosi Index, naveo još jedan dio poruke,

“….i uz sve to tebe i onog malog isprtka i tvoje dijete san financira i hranio”, pisao je Ivanišević.

Naime, Nacional je početkom prošlog tjedna objavio da je Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv bivše supruge i njihove kćeri Amber, a da policija i sud ignoriraju dokumente njihove obrane. Stoga Tatjana sumnja na njihovu pristranost. Ivanišević traži polovinu stana koji je Tatjana darovala kćeri jer tvrdi da ugovor o darovanju stana nije u moralu hrvatskog društva, a Ivanišević više ne plaća alimentaciju svojoj kćeri.

Kako kaže Nacional, Ivanišević je pokrenuo više postupaka kako bi Tatjani oduzeo dio imovine koja joj pripada temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma te traži od nje, po svemu sudeći, i povrat izmišljene pozajmice u vrijednosti od čak 2,5 milijuna eura.

Previous articleVlasnik šetao psa šumom i tlo se odjednom podiglo: Životinja se izbezumila, ovo nikada još niste vidjeli (VIDEO)
Next articleBulj osniva paravojne jedinice protiv migranata! Policija: U Dalmaciji ih gotovo i nema

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here