Home Najnovije Procurio video koji razotkriva pozadinu skandala na SP-u: ‘Počeo je plakati kad...

Procurio video koji razotkriva pozadinu skandala na SP-u: ‘Počeo je plakati kad sam mu rekao svoju odluku’

105
0

Selektor Kameruna Rigobert Song izbacio je sa SP-a svog golmana Andrea Onanu, još uoči duela u 2. kolu protiv Srbije. Sada je u javnost procurio i videosnimak u kojem je svom starijem bratu objasnio što se dogodilo s golmanom.

“Rekao sam Onani na dan utakmice da više ne želim raditi s njim. Počeo je plakati, a ja sam mu rekao: ‘Sine, nemam vremena za to, moram se pripremati za utakmicu‘. Dan prije utakmice sam obavijestio predsjednika Samuela Eto‘oa o svojoj odluci”, otkrio je Song, što se može čuti na videosnimku pa nastavio:

“Zvao sam Onanu noć prije utakmice, a on nije došao. Na treningu radi samo individualno, na utakmicama puno riskira. Zamolio sam ga da prestane riskirati, a on mi je rekao da sa mnom ne želi razgovarati o tome. Odgovorio sam mu: ‘Pričam s Aboubakarom, Choupo-Motingom, Zambo Anguissom… Tko si ti da ne bi mogao razgovarati s tobom?”

Andre Onana, inače golmana Intera, poručio je da će istina jednom izaći na svjetlo dana.

“U svijetu u kojem je laž najčešća stvar, govoriti istinu vas čini revolucionarom. Ali, na kraju će vrijeme sve staviti na svoje mjesto”, napisao je Onana.

Nakon svega, na svom Instagram profilu oglasio se i sam selektor Kameruna, koji je otkrio da je “treća osoba” došla u njegovu kancelariju, te u tajnosti snimila video.

Previous articleVIDEO: Pogledajte završne pripreme Hrvatske za susret s Brazilom
Next articleMarca: Brazil, upozoren si

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here