Home Sport Prodaja ulaznica za spektakl protiv Španjolske

Prodaja ulaznica za spektakl protiv Španjolske

1662
0
foto: hns-cff.hr
foto: hns-cff.hr
foto: hns-cff.hr

Nakon uvjerljivog trijumfa protiv San Marina, izabranici Nenada Gračana dočekuju Španjolsku sa stopostotnim učinkom na početku kvalifikacija. Pojačani Mateom Kovačićem koji se mladima priključuje iz A reprezentacije, Mario Pašalić, Alen Halilović, Marko Pjaca, Marko Rog, Duje Ćaleta-Car i društvo vesele se najvećem domaćem izazovu u ovim kvalifikacijama.

“Španjolci imaju dobre igrače, ali mi moramo dati svoj maksimum. Ne bojimo se nikoga i nadamo se pozitivnom rezultatu”, izjavio je Duje Ćaleta-Car nakon pobjede protiv San Marina u kojem su mladi Vatreni imali odličnu potporu navijača.

Naši mladići nadaju se izvrsnoj atmosferi i na Rujevici. Prema inicijativi i dogovoru predsjednika HNS-a Davora Šukera i predsjednika HNK Rijeka te dopredsjednika HNS-a Damira Miškovića, Hrvatski nogometni savez je, svjestan činjenice da ovakva momčad zaslužuje najbolju moguću potporu s tribina, odlučio ulaznice pustiti u prodaju po vrlo popularnim cijenama. Stoga su cijene niže od uobičajenih za utakmice HNK Rijeka na Rujevici, stadionu koji pruža ponajbolje uvjete navijačima u Hrvatskoj, a sve kako bi mlada reprezentacija imala idealno okruženje za važan susret sa Španjolskom.

HRVATSKA – ŠPANJOLSKA
Rujevica, Rijeka, 17. studenoga u 18:45 sati

I1/I2/I3/I4/I5: 30 kuna
Z1/Z2/Z9/Z10: 50 kuna
Z4/Z7/Z8: 70 kuna
Z5: 200 kuna
Z6: 125 kuna

Za djecu do sedam godina obračunava se 50 posto popusta na navedene cijene.

Prodaja ulaznica na zapadnim blagajnama:

Od 10. do 13. studenoga: 16:00 – 20:00 sati
Napomena: 10., 11. i 12. studenoga članovi i/ili pretplatnici imaju pravo prvokupa ulaznica. Članovi i/ili pretplatnici mogu kupiti dodatnu ulaznicu ovisno o raspoloživosti kapaciteta sektora, a za kupnju dodatne ulaznice za članove obvezno je predočenje osobne iskaznice druge osobe.

14. studenoga: 10:00 – 14:00 sati (slobodna prodaja)
15. studenoga: Zatvoreno
16. studenoga: 16:00 – 20:00 sati (slobodna prodaja)
17. studenoga: 16:00 – 20:00 sati (slobodna prodaja)

Prodaja ulaznica putem interneta na web stranicama HNK Rijeka.

Online prodaja krenula je 11. studenoga, a u prodaji su sljedeći sektori: I1, Z9, Z10 i Z1.

Dodatne informacije: Kupnja ulaznica bit će moguća samo uz predočenje osobne iskaznice. Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu (1/1). Isto pravilo vrijedi i za kupnju ulaznica putem interneta.

Previous articlePRESSING: Talijani su u Rijeci bili većina!
Next articleRiječka premijera Gulivera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here