Home Mozaik Prodala je svoju kuću kako bi otišla na trogodišnje krstarenje, ali je...

Prodala je svoju kuću kako bi otišla na trogodišnje krstarenje, ali je otkazano u zadnji čas pa sad živi u prikolici

316
0

Žena je dala svo svoje imanje kako bi si priuštila skupo putovanje oko svijeta, ali je putovanje otkazano u zadnji čas.

Odlučila je prodati svoju kuću i sve u njoj, kako bi ostvarila svoj san o putovanju oko svijeta. Trebala je sudjelovati na krstarenju čije je trajanje planirano u razdoblju od tri godine. No tvrtka je otkazala putovanje u zadnjoj sekundi, a žena se našla prisiljena živjeti u kamperu u koji se privremeno bila preselila dok je čekala da se isplovi. Krstarenje, koje su organizirali Miray Cruises i njegova sestrinska tvrtka Life at Sea, a najavljeno je krajem veljače, trebalo je krenuti iz Istanbula ovog mjeseca,s planom da se posjeti svih sedam kontinenata i 135 zemalja.

Putnici bi morali platiti između 30 tisuća dolara mjesečno i 109 tisuća dolara godišnje, ovisno o veličini kabina, njih ukupno 111, a već su bili uplatili dio troškova. Prošlog 17. studenoga, a da se kompanija prije toga tjednima nije javljala, kako je izvijestio ABC, putnici su obaviješteni o otkazivanju putovanja, i to kada su se mnogi od njih već bili preselili u Tursku kako bi se pripremili za odlazak.

Kimberly Arizzi bila je među prvima koja se prijavila u ožujku i poslala 5000 dolara akontacije za krstarenje. Žena, koja živi u Chicagu i nedavno se umirovila, prodala je svoj dom, kao i odjeću, namještaj i televizore za tisuće dolara pripremajući se za krstarenje. Dok je čekala da ode, preselila se u prikolicu u parku.”Mislila sam da sam svoj život već isplanirala za sljedećih nekoliko godina”, rekla je žena za Insider. “Nisam samo izgubila namještaj, već i ideju da budem u zajednici istomišljenika i da po prvi put radimo nešto zajednički.”

Tvrtka obećava da će vratiti novac svim putnicima koji su bili spremni ukrcati se na brod, ali isplate će se vršiti samo u mjesečnim ratama, s punim povratom novca koji se procjenjuje krajem veljače. Dodatno, tvrtka je ponudila plaćanje prijevoza i smještaja do 1. prosinca za sve goste koji su već otputovali u Istanbul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here