Home Mozaik Profesorica silovala dječaka (12), a zatim se s njim vjenčala: 24 godine...

Profesorica silovala dječaka (12), a zatim se s njim vjenčala: 24 godine kasnije, karma joj je sve vratila (VIDEO)

446
0

Prošlo je točno godinu dana otkako je u Seattleu preminula profesorica Mary Kay Letourne (58), koja je izazvala skandal o kojem je cijela zemlja govorila prije 25 godina.

Činjenica da se mediji i danas utrkuju da saznaju nešto novo o njoj dovoljno govori o tome koliko je šokirala javnost tijekom svog života.

Posljednje na što su došli je da je Mary Kay prije njezine smrti napisala 30 pisama za isto toliko ljudi koji su joj bili najbliži, u kojima je napisala da silno žali zbog boli koju im je nanijela.

Što je Mary Kay Letourne učinila što je cijela Amerika napisala o njoj još 1996. godine?

Učiteljica osnovne škole u Seattleu silovala je 12-godišnjeg učenika nakon što mu je priznala da mu se jako sviđa.

Nakon silovanja 1996., Leturno je započela tajnu vezu s Willyjem Fualuom, koji se u međuvremenu zaljubio u svoju profesoricu. Ne samo da su njezini najbliži, već i lokalna zajednica saznali što se dogodilo, već je Mary Kay morala iza rešetaka.

Tamo je provela punih sedam godina, a kad je puštena, ponovno je uspostavila kontakt s tada odraslim muškarcem Williamom.

Među njima se razvila kemija. Prekinuo je dugogodišnju vezu s djevojkom i novi se par vjenčao nakon silovanja, tajne veze i njezinog zatvaranja. U braku su dobili dvoje djece, a 2017. Willie se odlučio razvesti od Mary Kay, kojoj je zbog toga bilo jako teško.

Willie ne samo da to nikada nije prebolila, već je dobila i rak od kojeg je umrla prije godinu dana. Njezini bivši prijatelji i kolege u školi tada su komentirali da ju je Bog kaznio zbog silovanja 12-godišnjeg dječaka dok je javnost bila podijeljena.

– Mary Kay je u pismu izjavila da žali zbog svega i da ju je sudbina kaznila zbog odluke o nedopuštenom spolnom odnosu s jednim dječakom. Bez obzira na to što ih je život kasnije ponovno spojio, uvijek se osjećala krivom. Znala je da je 1996. napravila nered u životu ne samo svom već i svojih najbližih – rekao je za časopis People muškarac blizak Mary Kay, koji je, uostalom, od nje dobio jedno od spomenutih pisama.

Mary Kay Letourne iza sebe je ostavila šestero djece, od kojih je četvero imala sa Steveom Letourneom prije nego što ga je ostavila zbog dvanaestogodišnjeg dječaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here