Home Mozaik Zrakoplov doslovce zas*ao muškarca, ostao je prekriven izmetom!

Zrakoplov doslovce zas*ao muškarca, ostao je prekriven izmetom!

324
0

Neimenovana obitelj koja živi nadomak dvorca Windsor u južnoj Engleskoj pretrpjela je sredinom srpnja prilično neugodno iznenađenje kada je zrakoplov u preletu ispustio kišu ljudskih fekalija. Pritom je jedan muškarac ostao prekriven izmetom, rečeno je na sastanku tamošnjega vijeća, čija zapažanja prenosi Daily Mail.

Po svemu sudeći je i toplo vrijeme kumovalo “kišici” budući da se fekalije, čak i ako nekim slučajem iscure iz zrakoplova, obično putem smrznu zbog niskih temperatura.

“Znam da svake godine dođe no niza sličnih incidenata, ali ovaj put fekalije nisu bile smrznute i čovjeku je cijeli vrt bio pošprican. K svemu se nesretnik u to vrijeme nalazio ispred kuće i užasno se proveo. Stradali su mu i vrtni suncobrani’, rečeno je na sjednici tamošnjeg vijeća.

Nesretni muškarac odlučio je nikog ne tužiti, a stručnjaci pokušavaju dokučiti kako je uopće do toga došlo budući da današnji zrkoplovi imaju vrlo moderne WC kabine iz kojih se fekalije prazne nakon slijetanja.

Vijećnik župe Whitfield Geoff Paxton, koji je četrdeset godina radio u zračnim lukama, nazvao je incident vrlo rijetkim.

“Nekoć smo imali problema s takozvanim plavim ledom (smrznutim ljudskim otpadom i dezinficijensom) pri dolasku, ali to je bilo zato što su ti zahodi nekad curili’, rekao je. Zatim je objasnio da su vakuumski zahodi u modernim zrakoplovima danas ipak daleko sigurniji.

Nije navedeno iz kojeg je to zrakoplova iscurio teret, koja je aviokompanija vlasnik “čelične kakajuće ptičice”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here