Home Mozaik Program 7. Ljeta na Gradini

Program 7. Ljeta na Gradini

279
0

Donosimo vam konačan program 7. Ljeta na Gradini, sa kratkim opisom i cijenama ulaznica. Leto naGradini počinje koncertom Massima na otvorenju 23. lipnja., a završava 6. rujna Sarajevskom audicijom 4.

LIPANJ
23. 06. Massimo (Otvorenje Ljeta na Gradini)
„Velika mi je čast što ću svojim koncertom otvoriti ovogodišnje Ljeto na Gradini. Za mene je to uvijek poseban doživljaj, nastupiti u tom predivnom i neponovljivom prostoru. „ Ljepšu najavu otvorenja svih zbivanja ovoga ljeta na Trsatskoj Gradini nismo mogli poželjeti. O Massimu ne treba puno govoriti nego samo doći i uživati u glazbi.
Ulaznice: pretprodaja – 75 kn parter, VIP 100 kn, sjedenje
– na dan koncerta 90 kn i 120 kn
24.06., Elfin Saddle,(Kanada, Montreal, etno, indie, rock)
Elfin Saddle čiju okosnicu čini kanadsko/ japanski duo – Jordan McKenzie i EMI Honda., etno – indie orijentacije. Svoju glazbu opisuju kao maštiu post-apokaliptičnog, demehanizirane budućnosti. Drugim riječima, dominantne teme njihovog rada vrte se oko trenja između prirode i mehanizacije. Oni također imaju paralelnu karijeru u izradi instalacija kao i u i video umjetnosti. U sklopu koncerta biti će prikazan i njihov kratkometražni animirani film koji su sami radili, a tematika je strogo ekološke naravi i cijeli band je orijetiran u tom smjeru.
Ulaz slobodan
27. 06. Studio maraton Show –završni koncert polaznika škole pjevanja i sviranja
Završni koncert i predstavljanje svega naučenog tijekom školske godine u izvedbi polaznika škole sviranja i pjevanja „Studio Marathon“.
Ulaz : 40 kn
28.06., Ri Rock na Gradini
Nezaobilazan program za sve ljubitelje riječke rock scene.
Ulaznice: pretprodaja – 50 kn, na dan koncerta – 70 kn

SRPANJ
05. 07. Zoran Predin i Matija Dedić
Biti će to za riječku publiku predstavljanje uživo cijelog albuma “Tragovi u sjeti” koji je objavljen početkom listopada prošle godine, a donosi poslasticu sa 12 pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija – Bregovićeva “Ti si mi u krvi”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora bivše države. Što očekuje publiku u Gavelli možda najbolje opisuju isječci iz nedavno objavljene recenzije Večernjakova kritičara Denisa Leskovara:
“Uokvirene Zoranovim sugestivnim vokalom i Matijinim impresionistički džeziranim potezima klavira, sve su pjesme prepuštene svom temeljnom ugođaju i svedene na kostur pa su tako ogoljene prodisale novim životom – još sjetnijim nego u izvornim izvedbama Olivera, Josipe, Dugmeta i ostalih… Ovome se doista nema što dodati i oduzeti.”, napisao je.

Ulaznice: pretprodaja: parter – 60 kn, na dan koncerta – 80 kn
tribine – 80 kn, na dan koncerta -100 kn

06.07. Klapske minijature
Ovo je originalni glazbeni koncept KUD-a „Bašćinski glasi“ koji u svom svakom novom izdanju stavlja naglasak na baštinu i a capella izvedbu, te izvornu sotto voce pjesmu vraćaju u izvorni klapski ambijent – pod zvjezdanim nebom. Mlade i talentirane klape iz Rijeke, Zagreba, Istre i Dalmacije pjevaju u svakom kutku Gradine bez pozornice, mikrofona i reflektora, ispod kamenih zidina i mnoštvom zaljubljenka u klapsku glazbu.
Ulaz slobodan
07.07. Vanna – 20 godina zajedno
Nakon ET-ere, pet studijskih i tri live albuma, brojnih hit singlova, dva Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, te više nagrada publike, Vanna je velikim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 19. prosinca prošle godine obilježila 20 godina djelovanja na glazbenoj sceni. Uz pratnju vrhunskih glazbenika i Vanna će nas i u Rijeci podsjetiti na svoj bogati repertoar, od hitova grupe ET, preko ‘Ispod istog neba’, ‘Daj mi jedan dobar razlog’, ‘Kao da me nema’, ‘Početak i kraj’ do pjesama s posljednjeg studijskog albuma ‘Sjaj’ objavljenog krajem prošle godine.
Ulaznice: pretprodaja: parter – 70 kn. sjedenje – 85 kn, VIP 100 kn
na dan koncerta: parter.- 90 kn, sjedenje 100 kn, VIP 120 kn
12.07. Davor Radolfi i orkestar Adriatica Latina + gosti iznenađenja
U Rijeci se još uvijek pamti koncet Davora Radolfija u HNK „ Ivana pl. Zajca“od prije nekoliko godina.I napokon nakon brojnih poziva uz orkestar Nema sumnje kako se Davor i riječka publika javno.
Davor o koncertu u Rijeci: „Za svakoga tko se bavi glazbom najvažnija je povratna informacija publike. Svjestan sam da jedan dio publike dolazi na koncert ponekad s negativnom energijom, ne zato što su takvi, nego su možda naprosto imali loš dan i nisu baš raspoloženi. A ja sam tu katalizator i najzadovoljniji sam kad dio te negativne energije pretvorim u pozitivu. Siguran sam kako će i u Rijeci biti puno baš te pozitive. .Volim se igrati s repertoarom, ali uvijek razmišljam o mjestu i prigodi gdje nastupam, Jer nije svaki prostor za svaku glazbu. A Trsatska Gradina je apsolutno savršen prostor za glazbeni užitak kako izvođača tako i publike.“
19.07. Adastra- koncert

Zagrebačka grupa „Adastra“ na turneji nastupa u proširenoj postavi od 6 članova: Jeronim Jerko Marić, vokal i gitara; Danijel Tomašić, gitara; Petar Makar, bas; Dalibor Denković, bubanj; Hana Blažević, back vokal; Ivan Štorek, klavijature. U prilog Adastrinoj kvaliteti i popularnosti ide i činjenica da su pjesme „Ti si sa neba“, „Zašto se skrivaš?“ i „Nabujala rijeka“ na Youtubeu pogledana bezbroj puta svaka, dok svi Adastrini videospotovi broje više od milijun pregleda. Adastra na službenoj Facebook stranici ima više desetaka tisuća fanova, te redovito komunicira s njima objavljujući slike te novosti vezane uz pjesme, koncerte, te humanitarnu akciju „Nije svejedno“. Adastra ima i vlastitu internetsku stranicu.
Ulaznice: pretprodaja: 30 kn
na dan koncerta 40 kn

KOLOVOZ
03.08. Jazz Night – Anke Helftich Kvartet/ Ratko Zjača, Martin Gjakonovski, Adam Nussbaum/; Finger Snap Trio – /Henri Radanović, Branimir Gazdik, Zvjezdan Ružić; Hologram i Darko Jurković Charlie
Veliki jazz hapening na Trsatskoj Gradini gdje će tijkom čitave večeri nastupiti nekoliko vrhunskih jazz glabenika. Biti će to prava poslastica za sve štovatelje ove vrste glazbe.

09.08. 20. Objetnica grupa FIT
Grupa FIT jedna je od najpopularnjih regionalnih bandova s kraja osamdesetih. Pred riječkom publikom nastupiti će u originalnoj postavi: Davor Lukas – vokal, Zorko Opačić- gitara, Miro Tešević – bas i Alen Tibljaš – bubanj. Prilika je to za poslušati osim starih i neke nove hitove sa njihivog posljednjeg albuma koji je izašao prošle godine nakon 22 godine pauze.
Ulaznice: pretprodaja: parter – 50 kn, VIP – 80 kn
na dan koncerta: parter 80 kn, VIP – 100 kn

11.08. Tomislav Bralić i klapa Intrade, Perivoj gospe Trsatske,
U danima prije blagdana Velke Gospe mnogobrojni ljubitelji klapske pjesme uživati će u
već može se reći tradicionalnom koncertu Tomslava Bralića i klape „Intrade“.
Ulaz slobodan

17.08. HARI RONČEVIĆ&BAND I GOSTI – ŽENSKI GUDAČKI KVARTET IZ SPLITA

Hari Rončević jedan je od od najzanimljivijih i najautentičnijih autora pjevača.
Široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na “Melodijama Hrvatskog Jadrana”, kada je za svoju pjesmu “Getanin” osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada). Nakon uspjeha “Getanina”, iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac “Buntovnik s razlogom”, potvrđujući njime svoj osebujni glazbeni izričaj i angažirani način interpretacije tema sa društvene margine. U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma “Žigolo” i “Mulac”, da bi album “Još tvog je poljupca” obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu. Tijekom cjelokupne glazbene karijere često je surađivao i s ostalim hrvatskim pjevačima te su se njegovim skladbama publici predstavili mnogi poznati glazbenici. Prvi puta splitski kantautor dolazi u Rijeku u pratnji ženskog gudačkog kvarteta te ćete imati priliku čuti njegove pjesme u jednom sasvim novom ruhu.
Hari za svoje obožavatelje priprema pravu glazbenu poslasticu kojom će zasigurno obradovati mnoge svoje riječke obožavatelje.
Ulaznice: pretprodaja: parter – 70 kn, sjedenje – 85 kn, VIP 100 kn
na dan koncerta: parter- 90 kn, sjedenje 100 kn, VIP 120 kn

22.08.Klapske minijature,
Ovo je originalni glazbeni koncept KUD-a „Bašćinski glasi“ koji u svom svakom novom izdanju stavlja naglasak na baštinu i a capella izvedbu, te izvornu sotto voce pjesmu vraćaju u izvorni klapski ambijent – pod zvjezdanim nebom. Mlade i talentirane klape iz Rijeke, Zagreba, Istre i Dalmacije pjevaju u svakom kutku Gradine bez pozornice, mikrofona i reflektora, ispod kamenih zidina i mnoštvom zaljubljenka u klapsku glazbu.
Ulaz slobodan

24.08. Opća opasnost – koncert
Nakon svih previranja na estradnoj sceni Opća opasnost nikada nije željela promijeniti svoj glazbeno-stilski izričaj, pa je tako nakon nekog vremena njihove kreativne stagnacije napokon sve došlo na svoje mjesto. Danas, kada su ponovno okupljeni u svojoj izvornoj i najkreativnijoj postavi priređuju koncerte koji se pamte., a razlog tome je kako kažu to što ni nakon toliko godina, publika koja ih voli, nije zaboravila uporno spominjati njihovo ime i njihove pjesme. I sve ovo što se događa sada je zbog njih.
Ulaznice: pretprodaja: parter – 60 kn, VIP – 90 kn
na dan koncerta: parter – 90 kn, VIP – 110 kn

25.08. Marko Tolja, promocija albuma
Svoj četvrti koncert na Trsatskoj gradini, Marko je odabrao za početak koncertne promocije trećeg studijskog albuma “Ljubav u boji”. Novi, kantautorski album, biti će okosnica ovog koncerta, ali svoje mjesto u repertoaru naći će i neke starije uspješnice kao i nekolicina evergreena u Toljinoj verziji. Trsatskoj publici sve je to već dobro poznato jer je Marko svoje prve “koncertne korake” napravio upravo na ovoj pozornici gdje je 2007. godine održao svoj prvi samostalni koncert. Uslijedili su mnogi koncerti, televizijski nastupi, albumi, diskografske nagrade Porin… Uz potporu vrhunskih glazbenika, vjerne riječke publike i jedinstvene atmosfere Trsatske gradine, uvjereni smo da će i ovaj koncert biti još jedan u nizu zapaženih Toljinih nastupa.

Ulaznice: parter: 70 kn, sjedenje: 85 kn, VIP: 100 kn
na dan kocerta: parter: 90 kn, sjedenje: 100 kn, VIP: 120. kn

28.08., Kornelije Kovač i gosti / Zlatko Pejaković, Vanna, klapa Cambi, Marko Tolja/, poetsko – glazbena večer,
Večer službenog otvorenja festivala Vocal Marathona uvelčati će legendarni Kornelije Kovač, sa svojim gostima koji će izvoditi mnoge njegove uspješnce. Osim pjevača u goste dolaze i glumci koj će recitirati sthove svima dobro znanih pjesama. Ovo će sigurno biti jedna od rijetko viđenih poetsko – glazbenh večeri.
Ulaznice: parter: 70 kn, sjedenje: 85 kn, VIP: 100 kn
Na dan kocerta: parter: 90 kn, sjedenje: 100 kn, VIP: 120. kn

28.08. – 01.09. – 2. Vocal Marathon festival, međunarodno natjecanje vokalnih skupina
Program Vocal Marathona podijeljen je na natjecanje, radionice i revijalni program te obuhvaća niz zabavnih i edukativnih događanja. Na jednom će se mjestu okupiti brojni ljubitelji a cappella vokalnog izričaja, koji će kroz kreativne radionice, uzbudljivo natjecanje i atraktivne koncerte imati priliku steći nova znanja, razmijeniti iskustva, odmjeriti snage.
Natječu se u tri kategorije: Pop/Comedy/Freestyle/, Jazz/Gospel/Soul te Beatbox. Ocjenjivat će ih žiri u sastavu: Olja Dešić (umjetnički ravnatelj susreta), Kornelije Kovač (skladatelj i aranžer) i Željen Klašterka (glazbeni urednik Hrvatske televizije)
Podijeljene u dva dana, radionice uključuju skladateljsko/aranžersku radionicu pod vodstvom Kornelija Kovača i Olje Dešića te vokalnu radionicu. Prvi dan radionice će vas uvesti u tajne skladanja pjesme na zadani tekst te u stvaranje višeglasnog vokalnog aranžmana za skladanu pjesmu. Cjelodnevna vokalna radionica drugoga dana uključuje, uz istraživanje vokalnog aparata na moderan način i uvježbavanje pjesme skladane i aranžirane prethodni dan.
Pjesmu koja se tako, u dva dana radionica sklada, aranžira i pripremi – grupe izvode posljednjeg dana u dodjeli nagrada. U revijalnom dijelu programa koncert za pamćenje održat će renomirani hrvatski i europski zborovi.
Ulaznice: 30 kn – od 10 – 18 h
40 kn –od 10 -23 h
cijelodnevna ulaznica: 60 kn

RUJAN
08.09. Neno Belan, zatvaranje Ljeta na Gradini
Nakon nebrojenih nastupa čitavoga ljeta diljem obale i kontinenta pred zaršetak ljeta je nekako najljepše nastupiti kod kuće. Za sam kraj 7. Ljeta na Gradini ostaje koncert Nene Belana &Fiumensa koji je za vjernu riječku publiku uvijek praznik za uši.

Ulaznice: pretprodaja: parter – 60 kn, VIP – 90 kn
na dan koncerta: parter – 90 kn, VIP – 110 kn

KAZALIŠNI PROGRAM
SVE PREDSTAVE POČINJU U 21. 30. SATI

LIPANJ
26.06. DRŽAVNI LOPOV – F .HADŽIĆ, komedija,
REŽIJA: TOMISLAV KRSTIĆ , ULOGE: NENAD TOMIĆ – prvak drame Narodnog pozorišta Tuzla, REŠAD BARČIĆ – slobodni umjetnik, MILENKO ILKITAREVIĆ – prvak drame Narodnog pozorišta Tuzla, PRODUKCIJA: UDRUŽENJE DRAMSKIH UMJETNIKA „Talia“ Tuzla

Jedna od najizvođenijih komedija Fadila Hadžića, izvedena do sada više od 260 puta u ovoj postavi svugdje je naišla na odličan prijem publike. Ne sumnjamo kako će tako biti i u Rijeci.
ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

30. 06. PRIJATELJICE – MARIO FRATTI, komedija,

PRIJEVOD NA HRVATSKI ADAPTACIJA I REŽIJA: BORIS B. HROVAT
ULOGE: GORAN GRGIĆ, DUNJA SEPČIĆ, IGOR GOLUB, NADA ABRUS
PRODUKCIJA: GRADSKO KAZALIŠTE SISAK
Radnja se odvija u suvremenom New Yorku. To je istovremeno gorka i slatka priča o jednoj mogućoj ljubavi – čistoj i bez interesa koja biva uništena sveprisutnim materijalizmom i ne baš dobrohotnom intervencijom navodnih prijatelja, Tekst je napisan 1990. godine i do sada je izveden u 18 zemalja.

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

SRPANJ
10.07. KO RADI ŠTRAJKA OD GLADI, komedija
AUTOR: DAMIR MIHANOVIĆ – ĆUBI
Predstava „Ko radi štrajka od gladi“ u kojoj glavnu ulogu tumači Damir Mihanović Ćubi izaziva bolove od smjeha , gdje god da je odigrana. Riječ jeomonodrami koju je Ćubi sam u cijelosti osmislio, i kako kaže tekst mu je napisala situacija, režiju postavilo društvo, a scenarij je plod situacije. Scenografiju je izradila priroda, a kostimografiju priroda i društvo.Ćubi u predstavi tumači ulogu Nevena priprostogradnika,”najboljegrvackogmajstora”koji iz pozicije malog čovjeka, kritizirasvakodnevnicui društvo u kojem živimo upozoravajući na sve anomalije i negativnosti ovog vremena.Ne ustručava se na duhovit način narugati hrvatskim političarima, muško-ženskim odnosima, turizmu, mitu i korupciji progovarajući prostim rječnikom gastarbajtera.U direktnoj i indirektnoj komunikaciji s publikom, uz 90 minutaurnebesnog smijeha i zabave, Ćubi je uspješno opisao trenutačno stanje u Hrvatskoj.Naši ljudi rade i po devet mjeseci, a ne primaju plaću. Ne znam di to u svitu uopće ima, pita se “najbolji rvacki majstor” Neven , te dodaje kako je beskrajno tužan kad vidi sve postojeće probleme u državi, što ga i navodi da u predstavi poput ove zabavlja publiku. . A na pitanje vidi li svjetlo na kraju tunela u Lijepoj našoj, Ćubi je spremno odgovorio: Iz ovih problema u koje smo upali, teško ćemo se izvuć. Zato savjetujem svima , uživajte danas, ljubite se, grlite se, jer sutra će bit još gore !Trebali bi jedni drugima svako jutro reći “dobro jutro”, a ne razgovarati preko javnih bilježnika i njima nabijati dobre plaće .Svi se moramo pogledati u ogledalo jer će nam tako puno biti bliže “krivci” za sve – kazao je Ćubi koji uvijek iznova potvrđuje kako je “majstor” svog zanata.

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

17.07. STILSKE VJEŽBE, komedija burleska
ULOGE: LELA MARGITIĆ I PERO KVRGIĆ , PRODUKCIJA: KAZALIŠTE PLANET ART, ZAGREB
»Stilske vježbe« fenomen su svjetskih razmjera – to je najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom, Perom Kvrgićem i Lelom Margitić, koji su predstavu svojom virtuoznom izvedbom poveli i u svjetsku kazališnu povijest. Za obilježavanja 40. obljetnice, »Stilske vježbe« su uvrštene u Guinessovu knjigu rekorda kao najdugovječnija predstava na svijetu s istim glumcima »Stilske vježbe« je 1968. u Teatru ITD postavio redatelj Tomislav Radić po djelu francuskoga književnika, pjesnika i esejista Raymonda Queneaua. Tomislav Radić, uz Tonka Maroevića, potpisuje prijevod i adaptaciju.U predstavi je riječ o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života, koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina pripovijedanja postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.
ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 70 KN, VIP – 90 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 90 KN, VIP 110 KN

24.07. REMETINEC,REMETINEC, komedija,
PRODUKCIJA: KAZALIŠNA NAKUPINA „GEMISCHT“,GLUME: VID BALOG, DAVOR DRETAR DRELE, LUKA BULIĆ, IGRA I PUBLIKA – AK’ DOJDE..REDATELJ: NEMA REDATELJA, SCENOGRAF: NEMA SCENOGRAFA, KOSTIMI: GOLLI I BOSSI

Predstava koja kroz rešetke najpopularnijeg hotela u Hrvatskoj, u stvari gleda na sve nas, je kazališničin kojemu ne treba redatelj, scenograf, niti koreograf. U urnebesnoj gotovo dvosatnoj igri, glumci nas vode od početka privatizacije kroz sjajne vile i bazene, sve do betonskih ćelijaod tri kvadrata i pitanja – a kaj nam je sve to tebalo? Ako do sada niste znali tko tu koga hapsi, a tko kome pretražuje stan, zašto više nema starog hrvatskog običaja davanja mita, gdje su nestali naši tajkuni i kako ćemo ući u EU i kako izaći iz nje, gdje su naše skrivene milijarde – odgovore će te dobiti baš u ovoj predstavi.

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

29.07. PROFESIONALAC, komedija DUŠAN KOVAČEVIĆ, REŽIJA: BOGDAN DIKLIĆ, GLUME: DANKO LJUŠTINA, VEDRAN MLIKOTA, ANICA KOVAČEVIĆ, GORAN NAVOJEC/SINIŠA RUŽIĆ, PRODUKCIJA: KAZALIŠNA DRUŽINA GLUMCI U ZAGVOZDU I SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH
Priča je jednostavna: umirovljeni policajcu Luka dolazi uredniku izdavačke kuće Teodoru i donosi mu njegova sabrana djela. On ga ne prepoznaje i tvrdi da nikad nije napisao ta djela. Tokom predstave razotkrit će se (gotovo) sve nepoznanice kao što će se i sudbine likova poput naranče oguliti u intimnim ispovijedima. Ispod kore „profesije“ koji ljudima služi kao etiketa pri upoznavanju skrivaju se kompleksne sudbine sačinjene od žalosnih prisjećanja i komičnih anegdota.
Profesionalac je izveden u 40 inozemnih kazališta pa i u prestižnom pariškom Theatre de la Villeu u siječnju 2004., u Nacionalnom Teatru Katalonije u Barceloni 2005. Preveden je na perzijski te doživio premijeru u Teheranu; igran je i u Argentini,Montrealu u Varšavi, u Bragi, u Portugalu, u Švicarskoj, u Istanbulu…

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 70 KN, VIP – 90 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 90 KN, VIP 110 KN

KOLOVOZ

19.08. JEDNOSTAVNO KOMPLICIRANO , monodrama, THOMAS BERNHARD

„Jednostavno komplicirano“ je minijatura među Bernhardovim dramama. Monodrama balansira između komedije i tragedije, ludila i spoznaje, samoće i megalomanije.
“Biti glumac znači znati previše, vidjeti previše i osjećati previše, znači svjesno izazivati granice dozvoljenoga i pokazivoga. Hrabrost tog izazova razlog je zašto svakako morate pogledati dramski duet Thomasa Bernharda i Žarka Potočnjaka.“ – napisala je Nataša Govedić kazališna kritičarka.

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

23.08. ŽELJKO PERVAN – STAND UP COMEDY
Na osnovu polemika oko ulaska u EU svojoj stand up komediji „Na rubu Europe“, Pervan se dotiče svih aktuelnih, a začin ovog beskrajno duhovitog stand upa su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka. „Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena“ tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.
Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. U svojoj dugotrajnoj karijera urednika, voditelja, zabavljača, Pervan nam je darovao neke od najzabavnijih radijskih i televizijskih formata – Malu školu loše glume, kviz Kalamburgud, Večernju školu, Malo morgen, Pervanovo, Obećanu zemlju i kviz Uzmi ili ostavi!
Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima. No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice! Stoga ne propustite novu hit stand up komediju Željka Pervana „Na rubu Europe“! Zabava i sati neprekidnog smijeha za sve generacije publike su zajamčeni!!!

ULAZNICE: PRETPRODAJA: SJEDENJE 60 KN, VIP – 80 KN
NA DAN PREDSTAVE: SJEDENJE 80 KN, VIP 100 KN

RUJAN
06. 09. SARAJEVSKA AUDICIJA 4, AUTOR : ŽELJKO NINČIĆ

Gotovo da nema osobe koja je živjela u bivšoj Jugoslaviji a da se ne sjeća sarajevske hit predstave “Audicija” iz sredine 80-ih. Gledalo ju je čak milijun ljudi, a sarajevska “Audicija” doživjela je i svoje nastavke koji su, kako kaže jedan od njezinih idejnih tvoraca Željko Ninčić, također doživjeli velik uspjeh. Prije tri godine nastao je i zadnji nastavak “Audicija 4”, koji je Nimčić zamislio kao spoj starog i novog. uper nova Audicija” je četvrta Audicija po redu, a radi se o hit komediji koja je obožavatelje stekla već svojom prvom izvedbom davne 1985. kada ju je pogledalo više od milijun gledatelja. Zbog toga 1990., “Audicija” dobiva nastavak pod nazivom “Nova Audicija”, a osam godina kasnije slijedi i “Najnovija Audicija”. Sada je došao red i na četvrtu “Audiciju” u kojoj su se gledatelji susreli sa nekim dobro znanim starim likovima i njihovim legendarnim ulogama i frazama poput Ćutuka i njegove poznate “Ćetiri sata ćamim ćekajući” te Veselog čije su se vesele opaske o “Carlu del Ponteu” posebno svidjele publici. Od novih likova tu su klasični sarajevski jalija Džemsudin Šimširpašić i Asfaltina Kurajbegović, tek izašla iz zatvora.

Previous article2 ulaznice za Svjetsko prvenstvo motora s prikolicom i Alpe Adria prvenstvo za 36kn!
Next articleRadnici napuštaju postrojenja DINA-e?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here