Home Sport 2 ulaznice za Svjetsko prvenstvo motora s prikolicom i Alpe Adria prvenstvo...

2 ulaznice za Svjetsko prvenstvo motora s prikolicom i Alpe Adria prvenstvo za 36kn!

175
0

Opijajući miris benzinskih para i spaljenih guma u svakom će muškarcu probuditi ‘alfa mužjaka’! No, ne morate spaljivati gume na parkiralištu ili na benzinskim postajama kriomice udisati Eurosuper 95 da bi osjetili navalu adrenalina! Kolektiva vas vodi na pravi moto spektakl na Grobnik!

Ako ste ljubitelj oktana u zraku i držanja ravnoteže na motoru dok se s 250 ulijeće u zavoj onda imamo pravu poslasticu za vas! Na automotodrom Grobnik 15., 16. i 17.6. ove godine stiže Svjetsko prvenstvo motora s prikolicom i Alpe Adria prvenstvo.

Svi posjetitelji imati će priliku pogledati borbu najboljih svjetskih motociklista u bogatom programu. Očekuje se nešto više od 200-tinjak motorista, što natjecatelja što gostiju.

Službeni početak manifestacije najavljen je u subotu kada se održavaju kvalifikacije i prva utrka prikoličara to jest Sprint Race (10 krugova) ujedno i bodovanje za finalnu utrku Gold race (18 krugova) za nedjelju.

Ulaznice iz ove ponude vrijede za sve utrke ta tri dana. Prva, u petak je Alpe Adria Prvenstvo, odnosno Europsko kup natjecanje gdje se očekuju atraktivne borbe na stazi. Sve počinje prilično rano ujutro, već od 9:00h kada se vozi Int. Classic GP, pa EC i AA 125 cca od 09:15h pa EC Stocksport 600 u 09:35h, EC 250 cca u 09:55h, EC i AA Supersport u 10:15h, a posljednja utrka dana je EC Stocksport 1000 u 10:35h.

Možete i bez čepića za uši i jednostavno uživati u mirisu benzina i ulja u zraku.

Kolektiva vas vozi brzo!

Previous articleMilanović: Ljudi, na knap smo, nemamo novaca!
Next articleProgram 7. Ljeta na Gradini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here