Home Vijesti Prometne gužve zbog početka radova u Ulici Riva

Prometne gužve zbog početka radova u Ulici Riva

2282
0
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr

Danas su započeli radovi na rekonstrukciji kolnika Ulice Riva. Radovi se izvode od Trga Žabica do raskrižja sa Henckeovom ulicom i ulicom Riva boduli, u tri faze. Za svo vrijeme izvođenja radova u Ulici Riva u funkciji će biti dva prometna traka.

Radovi u ulici Riva trajat će 60 dana Riječ je o radovima na dijelu državne ceste D8 – Ulice Riva. Prva faza radova obuhvaća dva desna prometna traka u smjeru vožnje od Trga Žabica do izlaza iz parkirališta Putnička obala, druga faza obuhvaća dva lijeva prometna traka od Trga Žabica do Henckeove ulice, dok se treća faza odnosi na dva desna prometna traka, od izlaza iz parkirališta Putnička obala do ulice Riva boduli.

Za svo vrijeme izvođenja radova u Ulici Riva u funkciji će biti dva prometna traka. Kako bi se izbjegle prometne gužve, vozačima se preporuča korištenje obilaznih prometnih pravaca. Iz smjera zapada, obilazni pravac je Krešimirova – Manzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fažizma – Fiumara. Iz smjera istoka obilazni smjer je Strossmayerova – Titov trg – Ivana Grohovca – Žrtava fašizma – Pomerio – Fiorello la Guardia -Viktora Cara Emina – Nikole Tesle – Krešimirova.

Prva faza radova obuhvaća dva desna prometna traka u smjeru vožnje od Trga Žabica do izlaza iz parkirališta Putnička obala.Mole se vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju u zoni gradilišta.
Investitor radova su Hrvatske ceste, izvođač radova je GP Krk. Predviđeni rok trajanja radova je šezdeset dana.
Informacije vezane uz radove i regulaciju prometa građani mogu dobiti u Prometnom centru Rijeka prometa na broj 051 352 500 ili od investitora-Hrvatskih cesta na broj 051 213 260.

Previous articleKrenula Linićeva (anti)kampanja za 8. izbornu jedinicu
Next articleBenzin od ponoći pojeftinio 41 lipu, dizel 23 lipe!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here