Home Mozaik Promjena termina održavanja Dječje karnevalske povorke – maškarice plešu na Korzu u...

Promjena termina održavanja Dječje karnevalske povorke – maškarice plešu na Korzu u nedjelju 23. veljače

51
0
New Image
Promjena termina održavanja Dječje karnevalske povorke

Zbog najave loše vremenske prognoze za subotu 22. velječe od strane Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske, održavanje Dječje karnevalske povorke prebacuje na nedjelju 23. veljače 2014. godine s početkom u 13 sati.

Kako je za nedjelju najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, maškarice će bezbrižno moći „odraditi“ sve zacrtane programe. Za zagrijavanje, od 11 sati na rasporedu je nastup Prvih riječkih mažoretkinja te zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, nakon čega će dugoočekivana raznobojna povorka maškaranih mališana preplaviti Korzo.

Ove je godine prijavljeno 76 grupa s preko 5.000 djece, a najavljivat će ih voditelji s 4 pozornice – Josip Krmpotić na Korzu, Ivana Balen na Trgu Republike Hrvatske, Ivica Nikolac na Jelačićevom trgu i u zgradi Ex port Delta Tomy DJ. Za vrijeme povorke na niz punktova po centru grada bit će organizirano oslikavanje lica, a svi koji ne budu mogli doći taj dan do Korza, Dječju karnevalsku povorku moći će pratiti i putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri ili na internetskim stranicama Riječkog karnevala – www.rijecki-karneval.hr.

Previous articleVIDEO: Ovo je tek prvo poluvrijeme
Next articleDvojac iz Rijeke iznuđivao 26-godišnjaka iz Viškova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here