Home Vijesti Provala u automobil na Kastvu

Provala u automobil na Kastvu

559
1

II. Policijska postaja Rijeka zaprimila je dojavu da je 26. listopada na području Kastva provaljeno u Renault Lagunu, vlasništvo 59-godišnjaka iz Pazina. Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da nepoznati počinitelj provalio u automobil i otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novčanim iznosom u kunama i eurima, kao i sunčane naočale. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 11 000 kn.

Policija upozorava građane da u automobilima i drugim prostorima koji su na meti kradljivaca ne ostavljaju torbice, novčanike, mobitele, kao i sve ostale vrijedne stvari bez nadzora, a sve s ciljem smanjenja broja krađa.

1 COMMENT

  1. Morda bi trebalo obavjestit građane da ne parkiraju auti na područjeh kade je socijalno-ekonomska situacija loša, aš je tamo najveć provali i lopovluka.
    Znači, dragi Kastavci i si ostali, parkirajte svoji auti na “sigurno”, a kakova je situacija “sigurno” van je najbliže va EU.
    Niš se ne sekirajte, još malo pa će i RH doć va EU (ako nas ne zabrenzaju), a onda će automatski bit “sigurno” i va Kastavštine i široj okolice.
    Taton i lopovon se ne piše dobro aš više neće imet razloga i opravdanja za svoje aktivnosti, jedino ne znan ča ćemo z političari ki ovoj populacije “krade” posal bez obzira na socijalno-ekonomske uvjete.
    Zamračit će se i RH i EU …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here