Home Mozaik Provjerava mačku web kamerom dok je na odmoru: otkriva susjeda s ljubavnikom...

Provjerava mačku web kamerom dok je na odmoru: otkriva susjeda s ljubavnikom u svom krevetu

91
0
pexels pixabay 236606

Dala je postaviti video kameru u kući kako bi promatrala svoju mačku dok je na odmoru. Tako je otkrila da je, dok je nije bilo, susjed koristio njen krevet kako bi se seksao sa svojom ljubavnikom. Epizoda s kojom smo se već bili pozabavili, zapravo datira iz rujna 2019. i uključuje 30-godišnju stanovnicu Torina (Italija). Suđenje je proteklih dana okončano osuđujućom presudom samog susjeda i vlasnice kuće.

Provjerava mačku na daljinu i nalazi dvije osobe u svom krevetu

Ali krenimo redom. Sve počinje kada je vlasnica mačke otišla na godišnji odmor i povjerila životinju na čuvanje svojoj susjedi (i vlasnici stana). Kako bi se osjećala mirnije, odlučuje instalirati web kameru u spavaću sobu da bi mogla provjeravati mačku. Međutim, dok provjerava mačku u jednom trenutku na ekranu mobitela pojavljuje se neočekivana scena: dva muškarca su se ušuljala u njezinu kuću i seksaju se na njezinu krevetu. Nakon što je prebrodila šok pronalaska dvoje neznanaca u kući, djevojka se odlučuje na pravnu akciju i po povratku u grad podnosi prijavu. Prilaže fotografije i video zapise spornih činjenica protiv susjede koja je vlasnica stana. Optužena da je muškarcu dala ključeve kako bi mu omogućila tajno sastajanje s ljubavnikom.

Presuda

Kako javlja La Repubblica, sud u Torinu sada je oboje osudio na po osam mjeseci zatvora zbog upada na posjed. Navodno je vlasnica smještaja bila jedina koja je imala ključeve. Ona ih je proslijedila susjedu kojem je trebala soba za susret s navodnim ljubavnikom (budući da je njegov partner živio u njihovom stanu).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here